Voet fetish:

Je zit op de grond en vanuit die positie heb je een prachtig uitzicht op mijn benen/voeten. Dunne, glanzende naadkousen om mijn benen, mijn voeten gestoken in schoenen met een hoge hak. Ik geef je de opdracht om mijn schoenen langzaam uit te trekken en je krijgt toestemming om de geur hiervan diep in je op te nemen.

Nu mag je mijn voeten aanraken.

Met jouw vingertoppen glij je langzaam over mijn benen en voeten, van onder naar boven en weer terug. Jouw vingers volgen de lijn van de naad aan de achterkant van mijn kousen. Ik hoor jouw ademhaling wat versnellen

Je mag een van mijn voeten in jouw handen nemen en deze tegen jouw gezicht houden. Je snuift de geur op en je ogen sluiten zich als vanzelf. Ik zie jouw lichaam reageren en ik glimlach wanneer ik denk aan wat er nog zal volgen.

"Masseer mijn voeten, slaaf. Niet te hard maar ook niet te zacht"
Geluidloos ga je te werk, geheel opgaand in dit intense moment van dienen en genieten.

"Trek nu mijn kousen voorzichtig uit, slaaf. Zonder ladders erin te trekken, want dat kost je een flinke afstraffing!"
Zorgvuldig ga je te werk, een voor een maak je de kousen los van de jarretelgordel en stroop je behoedzaam de kousen van mijn benen.

Mijn voeten winden jou op he?

Mijn blote voeten leg ik nu in jouw kruis, ik voel je weer reageren en zie jouw
blik veranderen. Hongerig, gulzig en verlangend. Een zucht..
Zo ver bij mij vandaan, aan mijn voeten. En toch zo dichtbij en intiem, dit moment. Een slaaf aan de voeten van mij, de Meesteres. Hoe kloppend is dit beeld!

Ik geef je de opdracht om onder mijn voeten te gaan liggen en plaats mijn voeten nu op jouw gezicht. Jouw handen omsluiten mijn blote voeten en ik voel kleine kneepjes. Jouw vochtige en warme tong steekt zich tussen mijn tenen en het kietelt wat.
Al snel zuig je mijn tenen een voor een naar binnen en sabbel je erop. Jouw warme tong en lippen voelen prettig aan en al snel duw ik mijn teentjes dieper in jouw mond. Je ademt zwaar, je kreunt meer en meer en jouw mond blijft zich verlangend openen.

Met mijn blote voeten op jouw gezicht ontneem ik jou nu de adem, jouw borstkas zie ik nog even op en neer gaan en net voordat deze stil komt te liggen, haal ik mijn voeten weg en hoor ik je een diepe ademteug nemen..

Krijg je het ook zo warm wanneer je bovenstaande leest?

Kom maar even zitten dan en verwen mijn voeten met een voetenbadje en warme olie-massage. Lak mijn teennagels maar eens netjes en zorg ervoor binnen de lijntjes te blijven!

Misschien mag je daarna mijn voeten op jouw pik en ballen voelen. Plet ik jouw ballen door de druk erop te verhogen, jou harder laat kreunen en ik nog meer geniet van jouw onderdanige positie.
Want laat ik nou eerlijk zijn: een slaaf aan de voeten, welke Meesteres geniet hier nou niet van?

  • Voet fetish Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • Voet fetish  Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • Voet fetish SM Meesteres den Haag Rotterdam Gravenhage BDSM studio
  • Voet fetish Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • Voet fetish  Mrs Kate House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English