Folie bondage:

Hoe leuk is het voor mij om ook eens ander materiaal dan bv leer of latex te gebruiken om jou helemaal machteloos te maken.
Dat het voor jou ook weleens fantastisch zou kunnen zijn is dan alleen maar mooi meegenomen. Toch?

Doorzichtig folie geeft een verrassend vernederend effect wanneer jij daarin als een rollade gewikkeld bent. Al jouw vetrolletjes (en heb je die niet dan vind ik ze toch wel) zijn goed te zien, jouw tepels zijn platgedrukt door de folie en geven zo ook een vreemd effect (en zijn zo zichtbaar dat ik ze direct kan vinden)
Uiteraard ga je lekker zweten in de folie en langzaam zie ik de binnenkant ervan beslaan en gaan zich zelfs kleine druppeltjes vormen.

Dreig je oververhit te raken dan biedt een scherpe naald altijd uitkomst door op belangrijke plekken wat gaatjes in de folie te prikken. Dat doe je toch met bv een magnetronmaaltijd ook?
Wat zeg je? Je bent geen magnetronmaaltijd? Hoezo niet? Jij bent toch een brok slavenvlees? Nou dan!

De zwarte folie heeft weer een geheel ander effect op mij en daarmee ook op jou. Langzaam maar zeker verdwijn je met iedere laag folie in het grote donkere niets. Daar waar ik je laat liggen, op het rubberbed of op de bondagetafel, vastgesnoerd door middel van dikke touwen of riemen over de folie heen. Jouw hoofd ook in de folie zodat je meteen niets meer kunt zien of horen, maar nog net wel kunt ademen (anders verander je na verloop van teveel tijd in een echte mummie)

Wat duct tape om jouw gehele lijf in te wikkelen, over de folie heen natuurlijk. Of je moet van een ruige ontharingsmethode houden, dan ben ik helemaal niet meer te stoppen en wikkel ik je minutieus in. Make my day!!

En dan begint het afzien voor jou dan echt: geheel gewikkeld in de folie, muurvast en machteloos lig je daar. Als mijn tapijtje, als mijn chaise longue, als mijn voetenbank of mijn driezitsbank, ligt er maar net aan hoe groot (of klein) je bent natuurlijk.

Krijg ik zin om mij verder te vermaken dan pak ik mijn fileermes en snij op de juiste plekken wat folie weg. Zo worden bv jouw tepels of jouw eikel geheel blootgelegd voor/door mij en ga ik er eens even goed voor zitten: tegenhouden kun je mij niet, je bent immers geheel machteloos en afhankelijk van mij.

Wat zeg je? Je hebt jeuk aan jouw neus en kunt er niet bij? Jammer dan!

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English