Je moet verplicht voor Meesteres Kate masturberen:

Soms kan ik zo enorm genieten wanneer ik een slaaf (of slavin) de opdracht geef om te masturberen terwijl ik toekijk. Ik ga er dan ook echt voor zitten, ook weleens heel erg dichtbij, om je geil te zien worden, heftig verlangend naar sex, het geile proces waar te nemen. Ik moedig aan, plaag wat mee en stuw je naar ongekende hoogte.

Vernederend masturberen

Vernederend kan het zijn als masturberen verplicht wordt. Immers, zo anders dan wanneer je zelf het moment en de plek uitkiest om dit te doen. Wanneer ik als Meesteres het sein geef dat je jezelf genot mag geven uit mijn naam voelt dan ook weer heel anders. Ik bepaal dan het moment van klaarkomen of juist de momenten van uitstellen hiervan.

Soms laat ik anderen meegenieten hiervan (bijvoorbeeld tijdens een slavenavond, waar dus meerdere personen aanwezig zijn) en wordt de beschaamdheid hierover groter, evenals de geilheid. Het vanuit opvoeding weten dat je niet masturbeert in bijzijn van anderen, maar dit dan juist wèl moeten doen van mij.

Krijg je al zin wanneer je dit leest?

Oh je wilt graag aan je Meesteres laten zien hoe goed je het kunt?

Wacht even, dan ga ik er zelfs even bij zitten. Zorg ervoor dat, wanneer je met langzame bewegingen begint, je jouw geluid ook aanpast voor mij. Van die zachte, geile kreuntjes die veelbelovend mogen zijn.

Wanneer je voelt dat de geilheid enorm toeneemt, masturbeer je ook wat sneller en vaak ook krachtiger. Dan wil ik ook dat je meer geluid maakt.

Stop even, je komt al bijna klaar! Hou het nog even vast, die geilheid, haal even adem en ik knijp in jouw tepels. Dat zorgt er wel even voor dat het wat afneemt.. Ik wil die blik in jouw ogen nog langer kunnen zien, maar ook wil ik dat je weer vanuit 0 begint. Bouw het maar weer rustig op en maak 'm hard voor mij.

Waar zou je mogen/moeten spuiten?

Wat denk je, kun je zometeen over mijn laarzen heen spuiten? Of in dit kleine glaasje, zodat je het zelf nog even kan proeven?
Je vindt dat vies, nee toch? Ach het moet niet, het mag! Dat is een heel verschil he, maar dat heb jij toch wel voor mij over?

Je ademhaling gaat sneller, je hoofd ligt al in je nek en ik zie je lijf gaan verkrampen. Jouw ogen zijn vochtig van geilheid, jouw pik staat op springen, de dikke aderen erop zijn allemaal goed zichtbaar. Je gaat klaarkomen, he?

Goed, ga nu maar door dan! Maak jezelf klaar voor mij. Laat mij horen wat het met je doet en schreeuw het uit. Spuit alles eruit, tot de laatste druppel.
Yeah!!

Sigaretje?

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English