Verplicht exhibitionisme

Natuurlijk zit het in onze opvoeding: gekleed zijn. Je naaktheid verbergen. Snel een handdoek voor je trekken wanneer iemand zomaar de badkamer binnen stapt, het pashokje in de winkel hermetisch sluiten, een zandmuur om je heen bouwen wanneer je je op het strand in een bikini wil wurmen,
De edele delen dus verbergen, verpakken en..vergeten?

Nee toch! Vergeten kun je ze niet, die tieten of kut, pik of kontgat. Heerlijk ook om ze zo duidelijk te benoemen.
Zeg het ook eens hardop? TIETEN! Yeah!

Waar voel jij je prettig bij?

Waar de een zich prettig voelt bij die bedekking, zal de ander zichzelf het liefst de hele dag tonen. Naakt natuurlijk! Of gedeeltelijk naakt maar in ieder geval de edele delen (even netjes gezegd) moeten bloot zijn en zichtbaar voor anderen.

Nu kun je daarvoor naar het naaktstrand gaan waar gelijkgestemden zullen zijn, maar natuurlijk ook de kijkers, de geilers, de voyeurs. Maar wat doe je tijdens koude dagen?
Je kunt naar een parenclub gaan of een kinky feest, waar geheel of gedeeltelijk naakt is toegestaan. De durfals onder ons hebben dat natuurlijk allang ontdekt en gedaan, maar wat doe je wanneer je je daar niet op je gemak voelt? Misschien niet omdat je alleen gaat of misschien omdat het te massaal is?

Je vertonen onder de aandacht van de Meesteres.

Liever zou je hebben dat een vrouw stiekem om de hoek van de badkamerdeur kijkt terwijl jij je uitkleedt. Of dat je geheel naakt voor haar staat terwijl zij met een lampje jouw naakte lijf aandachtig bekijkt. Zij jou de opdracht geeft om te masturberen voor haar, jouw opkomende geilheid laat zien, jouw keiharde erectie tentoonstelt en jou zelfs aanmoedigt om klaar te komen voor haar.

De meesteres dwingt je gewoon.

Soms wil je het allemaal wel, maar je durft het nog niet. Daar neem ik dan geen genoegen mee en zal je de opdracht geven je geheel en schaamteloos te tonen aan mij.
Ook zou het zomaar kunnen dat ik niet de enige ben die jouw naaktheid ziet maar iemand anders ook. Een andere Meesteres, een slaaf of een slavin, of meerderen zelfs.

Natuurlijk, Jij bent onschuldig.

Ze kunnen het jou niet aanrekenen hoor, want je moest het van mij doen. Jou treft geen schuld, jij zou dat toch nooit zomaar doen? Tonen hoe hard jouw pik is, hoe wijd jouw kontgat open staat... Nee, jij bent netjes opgevoed. Net als ik.

Open je gulp maar vast..
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English