Klemmen martrling of genot bij Meesteres Kate in den Haag:

Knijpers, amerikaanse klemmen, schaarklemmen, klemmen met belletjes eraan (zo kan ik jou overal horen).
Maar ook grote klemmen waaraan een originele zwitserse koeienbel hangt (en die wil ik, Meesteres Kate, dus nìet kunnen horen, doe je best dus maar om geluidloos te bewegen hiermee).
Accuklemmen voor de masochisten, metalen klemmen, houten klemmen, haarklemmen, papierklemmen, tafelklemmen of operatieklemmen, genoeg voorhanden om jou een 'beklemmend' gevoel te geven wat zich uit in een explosief orgasme of juist een trots gevoel op jezelf omdat je het hebt volgehouden.
 “Wat vindt U nou mooi aan tepels met klemmen erop, Meesteres Kate?” wordt mij weleens gevraagd.

Meesteres Kate geniet van het effect van tepelklem.

Nou, weet je? Het moment dat ik een klem op jouw tepel zet, de adem die ingehouden wordt, het gezicht wat pijnlijk vertrekt, de kreun die de lippen verlaat. Dat is toch wel erg aantrekkelijk hoor en krijg ik nooit genoeg van.
Maar bijvoorbeeld ook de reactie wanneer de klemmen eraf gaan, de jammerende kreet, soms tranen in de ogen, de verandering in iemands blik en soms ook de verbetenheid waarmee iemand dit draagt.
Begrijp je het nu wat meer?

Een klem is niet alleen voor tepels

En, natuurlijk, klemmen zijn natuurlijk niet alleen voor tepels. Ben je gek! Waar huid zit, kunnen klemmen. Yeah!
Tussen jouw tenen, op jouw pik en ballen, oorlellen, tussenschotje van jouw neus, tong en lippen – dat zijn wel de leukste plekjes moet ik zeggen. En die worden vaak het snelst gevoelig.
Maar een rits klemmen bijvoorbeeld op jouw buik of rug, bovenarmen of benen. Oh, heerlijk! Want die rits ga ik er op den duur weer afhalen. En kijk mij aan wanneer ik dat doe, laat mij meegenieten van jouw pijn en overgave.
Zacht en langzaam, hard en snel haal ik ze er na een tijdje weer vanaf.  Of toch maar zacht en snel of hard en langzaam?
Zelfs voor beginners of diegenen die niet masochistisch zijn aangelegd, kan dit een feest zijn. Nou ja, het is altijd mijn feestje, he? Maar jij bent uitgenodigd dus doe je lekker mee met mijn spelletjes.

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English