Nachtsessie

 

Veel slaven fantaseren hierover: een hele nacht in de omgeving van de Meesteres, onderworpen aan haar grillen. Uiteraard met inachtneming van jouw harde grenzen, maar dat spreekt voor zich.

Natuurlijk kan ze jou niet zomaar vrij laten rondlopen in de studio terwijl Meesteres Kate van haar slaap geniet, je mocht eens wilde ideeen krijgen. Nee, een flink deel van de nacht zul je waarschijnlijk, al dan niet gebonden of geketend, in opsluiting doorbrengen. De kooi is een mooi voorbeeld, maar de meterkast net zo goed. Toch?

Of jij kunt slapen is niet zo belangrijk toch? Wanneer je wakker blijft kun je eens rustig je zonden overdenken en je bewust worden van je positie als slaaf. Maar ook de spierpijn of enig lichamelijk ongemak ten volle meemaken. En zo kun je eens een echt volle blaas ervaren, een woestijndroge mond, de buttplug die een flinke tijd in jouw gaatje zit, jouw stijve pik in het kooitje.....je kunt je vast wel een en ander voorstellen?

En als je na , voor jouw gevoel, een eeuwigheid een deur hoort gaan en het tikken van haar hakken hoort...wat gaat Meesteres Kate dan met jou doen? Of gaat jouw fantasie met jou aan de haal en is het de klok die al eeuwen boven jouw hoofd tikt. Of nee, toch haar hakken of zijn het de tikkende hakken van iemand anders?

Is de nacht al voorbij of is ze net begonnen? Tot hoe laat mag je eigenlijk blijven? En wat wilde de Meesteres ook alweer voor ontbijt? En welke temperatuur wil Ze het badwater hebben?

Heeft de Meesteres een of andere eis waaraan je moet voldoen? Had je jouw slavenkutje nou goed genoeg gespoeld? Zou je voldoende kunnen spuiten als dat moet?

Gaat de bel nu echt of zit ook dat alleen maar in jouw hoofd?

Zou je nog iets van een beloning voor goed gedrag krijgen of ..?

 

Hier kun je een impressie lezen van een Nachtsessie. Maar bedenk wel dat geen enkele sessie hetzelfde is, haal je dus geen dingen in je hoofd, he?

 


Een fijne nacht, slaaf (deel 1)

 

Met die woorden sluit Zij de deur en blijf ik achter in het donker, Haar hoge hakken hoor ik weglopen en doen mij beseffen dat het nu gaat beginnen.
Waar ik eerst nog wat ongelovig reageerde op Haar omschrijving laatst van een Nachtsessie, dringt nu tot mij door dat dit geen verkooppraatje of stoer verhaal was.
Mijn neus kriebelt en mijn automatische reactie om eraan te jeuken wordt meteen tegengehouden door het schandblok waar mijn nek en polsen in vastzitten.
Ik heb net nog gezien dat Zij deze sloot met een slotje, het sleuteltje ervan ging aan Haar ketting waaraan ook het sleuteltje van mijn eigen peniskooi hing.

Lees hier het vervolg van deel 1


Een fijne nacht, slaaf (Deel 2)

Zou Zij eigenlijk al slapen, kan Zij eigenlijk wel gaan slapen? Ze zal mij toch in de gaten moeten houden? Ik moet maar ineens iets mankeren, stikken in mijn eigen speeksel of zo. Die cola boert mij ook steeds op.
De gaten waar mijn polsen door zitten zijn best klein, het gaat nu ook irriteren, net als mijn nek.
Misschien helpt het als ik eens een andere houding aanneem, beetje de druk verlichten. God, wat maakt die ketting een lawaai zeg! En volgens mij is die ketting best wel lang, eens even proberen op te staan, beetje de benen strekken.

Lees hier het vervolg van deel 2


Een fijne nacht, slaaf (Deel 3)

Het smaakt zoet en een beetje wee, ughhhh. Wat is dit? Getver, nu zou ik zeker mijn mond willen spoelen om van dit smaakje af te komen.

Er moet toch iets zijn in deze kamer wat echt te drinken is? Of..zal ik Haar toch maar even roepen zodat Ze mij iets te drinken kan brengen? Zou Ze dit als een genadewoord zien? Nee toch. Vast niet. Toch?

Lees hier het vervolg van deel 3


Een fijne nacht, slaaf (Deel 4)

Vreemd, de bel gaat een paar keer, Zij is toch op zeker in de studio en ik hoor verder geen deur open of dicht gaan, geen stemmen of wat dan ook.
Zou Ze de bel niet gehoord hebben omdat Ze diep in slaap is? Lekker dan! Ze hoort mij dan ook niet wanneer er iets is.
Een gebroken voet op zeker, een gapend gat in mijn hoofd, een hersenschudding, bloedverlies, uitdroging, misschien wel iets van voedselvergiftiging van dat vreemde spul wat ik oplikte. Ik moet maar hopen dat ik de ochtend nog haal.

Lees hier het vervolg van deel 4


Een fijne nacht, slaaf (Deel 5)

Wat is het donker en benauwd! Lig ik nu weer in die donkere kamer? Maar wat drukt er nu toch op mijn gezicht en borst? Wat ruik ik toch?
Ik kan mij niet bewegen, hoe kan dit? Hoe komt het dat mijn knie zo'n zeer doet, wat is er gebeurd?
Er beweegt iets op mij. Huh? Het voelt overwegend glad en behoorlijk zwaar, maar ook vochtig en ik voel iets prikken in mijn gezicht. Zijn het mijn eigen baardharen?
Het beweegt weer!!
Uit de verte hoor ik stemmen. Vrouwenstemmen. Ze lachen geloof ik.

Lees hier het vervolg van deel 5


Een fijne nacht, slaaf (Deel 6)

Gumming!
Zo heet dat toch wanneer je gepijpt wordt door iemand zonder tanden in? Gloeiende, dat doet ze nog lekker ook en als ze zo doorgaat krijgt ze nog veel meer dan mijn voorvocht, ik spuit haar straks helemaal onder!
Argghhhhh, ze stopt en doet haar tanden weer in, waarom nou toch!

"Niet te snel, jochie! Je bent hier voor ons plezier, niet dat van jou!" Hare Heerlijkheid knipoogt naar mij en roept de dames tot de orde door aan te kondigen dat ik ze straks allemaal ga verwennen. "Maar eerst gaat dit sletje zich eens wat fatsoeneren, ons iets te drinken inschenken en het sletje moet nog even een kleine boodschap doen"

Lees hier het vervolg van deel 6


Een fijne nacht, slaaf (Deel 7)

Het zweet breekt mij uit wanneer ik het groepje zie naderen en ik bons
en schop uit alle macht tegen de deur. "Meesteres Kate, laat mij erin
alstublieft!!!!!!!"
Ik hoor mijn tenen kraken tegen de houten deur, maar dat is voor later
zorg: ik moet naar binnen! 'Laten ze mij alsjeblieft niet zien', jammer ik.

Lees hier het vervolg van deel 7


Een fijne nacht, slaaf (Deel 8)

Dit meent ze niet, toch? Dit moet wel een vette mindfuck zijn, dat kan niet anders.
Vol ongeloof kijk ik Hare Vunzigheid aan en hoor mijzelf stamelen dat dit niet waar kan zijn. Niemand doet zoiets toch? Nee toch?

"Ik had niet verwacht dat je het werkelijk zou oplikken, je bent nog sletteriger dan ik dacht, haha! Nou, dat wordt wat de komende laatste uren! Smaakte het lekker eigenlijk?"

......'dat wordt wat de komende uren'......

Lees hier het vervolg van deel 8


Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English