Onderdanigheid aan Meesteres Kate uit Den Haag:

Waar men nog weleens denkt dat onderdanigheid gelijk staat aan zwakte, is dit een absolute misvatting. Natuurlijk kan het als een zwakte gezien worden door diegene die er misbruik van wil maken. Maar over misbruik heb ik het hier uiteraard niet.

Ik zie onderdanigheid als een kracht.

Ikzelf zie onderdanigheid als een kracht van binnen uit, iets wat ik omarm en koester bij mijn onderdanen. Iets moois wat gegeven wordt aan mij, de Meesteres. En ik geniet hiervan, gebruik het (let wel: ik misbruik het niet) voor datgene waar ik behoefte aan heb. Want ook een Meesteres heeft zo haar behoeftes, he?

Om jezelf onderdanig te tonen aan mij, heb je kracht nodig. Kracht om je kwetsbaar op te stellen. En juist dat maakt het zo bijzonder voor mij.

Ogen die neergeslagen worden, een onderdanige houding aannemen, je schikken naar mijn wensen of eisen. Jezelf willen wegcijferen voor mij en mijn grillen gewoon accepteren.

Accepteer je onderdanigheid aan Mij Meesteres Kate.

Accepteren dat je van mij bent, kort- of langdurig. Geen opdrachten van anderen aannemen, maar van mij. Gewoon omdat je van mij wilt zijn, omdat je mij als jouw meerdere voelt en het vertrouwen wat dit je geeft, jou de kracht geeft om dit alles te kunnen. Mij niet tegenspreken, niet in de rede vallen, mij voor laten gaan, mij bedienen, mij verzorgen, mijn rommel opruimen of mij gewoon verwennen.

Omdat IK het ben, jouw meerdere

  • onderdanigheid Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • onderdanigheid Mrs Kate House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English