Dienstmeid, knecht

Een dienstmeid of knecht kun je voor korte of langere periode bij mij, Meesteres Kate, zijn, we bespreken dat tevoren wanneer de afspraak gemaakt wordt.

Meesteres Kate wil je graag zo zien.

Ik wil dan graag dat je keurig netjes gekleed bent. Als knecht een mooie, leren halsband en polsboeien aan, een leren slip en gepoetste schoenen. Hoofd omhoog, montere en alerte blik, buik in en netjes met twee woorden sprekend. Of als dienstmeid in een gepast jurkje, smetteloos schoon. Kousen eronder en op hoge hakken lopend, verleidelijk wanneer nodig. Rood gestifte lippen, een passende pruik op en wat eyeliner rondom jouw ogen.

De Meesteres wil je even niet horen.

Geruisloos doe jij de opgedragen werkzaamheden, onzichtbaar wanneer nodig en alleen (met twee woorden spreken) spreken wanneer de Meesteres je iets vraagt of opdraagt. Je bent op dat moment tenslotte ook mijn visitekaartje voor eventueel andere gasten in de studio.

Er wordt gebeld slaaf.

Uiteraard open jij de deur wanneer de bel gaat, neemt de jassen aan en hangt ze in de garderobe. Schenkt een drankje in, laat je betasten wanneer ik of iemand anders dat wenst, laat anderen van jouw pijpdiensten gebruik maken, verzorgt heerlijke massages en verleent assistentie tijdens andere sessies.

Kortom, je bent mijn knecht of dienstmeid. Iets waarover je zo lang hebt gefantaseerd, iets wat je zo graag eens wilt meemaken. Wie weet zelfs wel vaker omdat jij zo jouw talenten kunt tonen, jij het fijn vindt om anderen behulpzaam te zijn. Een goedkeurende glimlach te krijgen van mij, Mrs Kate, jouw Meesteres.

Als Meesteres Kate erg tevreden is met je prestaties.

Soms, wanneer een persoon deze taken erg goed uitvoert, geef ik iemand weleens de mogelijkheid om vaker langs te komen. Maar dan breiden de werkzaamheden zich natuurlijk ook uit. Tot bijvoorbeeld even naar de supermarkt gaan voor wat boodschappen. Of naar de stomerij om wat kleding op te halen, de schoenmaker voor mijn pumps of laarzen. Die slijten tenslotte ook en het is jouw taak dan om dat bijtijds te doen, net als het poetsen van mijn laarzen en/of pumps. Meer taken dus, zeker wanneer ik zie dat je dit ook echt in je hebt. En dat je mij van nut kunt zijn zonder mij in de weg te lopen of te irriteren.

Ik ga er eens even over nadenken, die andere taken. Kom in de tussentijd maar even onder de tafel zitten en trek mijn pumps maar vast uit...

Heb jij een specifiek talent waarmee je mij blij kan maken?

  • Dienstmeid, knecht Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • Dienstmeid, knecht Mrs Kate House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English