Naalden:

Naalden

Insteken, omhalen en af laten glijden. Tja, breinaalden heb ik altijd gezien als iets gezapigs terwijl je er heus heel spannende dingen mee kunt doen. Okee, het is wel iets pijnlijker en de gaatjes die achterblijven zijn iets groter, maar dan heb je er wel langer plezier van, toch?

Meesteres Kate is klaar voor het zwaardere geschut.

Piercingnaalden! Ja! Now we're talking!
Eerst een geschikte plek op jouw lijf vinden, daarna de plek ontsmetten en markeren. Oh, je vindt het eng? Of het pijn doet? Welnee joh, haha!
Voor diegenen die graag een piercing op (in) het lijf willen zien en hebben, is er de mogelijkheid om een playpiercing te zetten. Diverse maten heb ik in mijn 'naaidoos' en die open ik maar wat graag!
Wel stil blijven liggen want anders gaat de piercingnaald scheef en moet ik het overdoen.
Door een tepel? Heb je een geschikt speentje hiervoor? Even kijken hoor hoe ver jouw speentje uitgerekt kan worden. Is het heel gevoelig als ik knijp of draai?
Ja? Okee, dan gaan we nu de piercingnaald er langzaam doorheen steken.

Natuurlijk gebruik ik ook graag gewone naalden

Geen breinaalden of piercingnaalden, maar 'gewone' naalden (wat je gewoon noemt).
Ook hierbij geldt: eerst de plek ontsmetten met wat alcohol (ja, ook jouw net geschoren huid!) Dat prikt, zeg je? Lekker he?
Een trapje van naalden, verschillend van lengte en/of dikte – mooi oplopend van jouw wortel tot aan de eikel. Ben ik in de mood dan zet ik er ook nog flink wat rondom jouw eikel. Zo ziet ie er meteen een stuk spannender uit, haha!

Leuk zo, naalden bij jouw tepels.

Rondom jouw tepels passen ook flink wat naalden, zie ik. Zuig maar flink wat adem in en wanneer je te hard gilt, prop ik de gag wel even in je mond. Lekker rustig zo en ik kan verder met de naalden.
Hop, een mooie glanzende dikke naald door jouw tepel. Ik zie jou zweten, hoor je zachtjes kreunen en toch gaan we door. De andere tepel moet immers ook nog, die kans laat ik mij niet ontzeggen.

Wat kan er veel in die zak.

De huid van jouw zak is rekbaar genoeg dus je wil niet weten voor hoeveel naalden daar plek is. Doet dat zeer, vraag je. Nou, na de 10e naald voel je het eigenlijk niet meer hoor. Of was het nou na de 100e naald?
Weet je, we gaan dat gewoon even uitproberen. Het lijkt wel een naaiklasje hier.

Nog een steekje verder.

Over naaien gesproken: hechtdraad en hechtnaald. Wow, dat is echt zo gaaf! Zo tover ik jouw mannelijkheid om tot een kutje, geen pik of ballen meer te zien wanneer ik de huid naar binnen vouw en deze vastzet met hechtdraad. Oplosbaar hoor, wees gerust.
Al kan ik, wanneer nodig, het hechtdraad erna best losknippen en verwijderen. Met zo'n heerlijk scherp en puntig schaartje. Wel stil liggen, want anders schiet ik zomaar uit met de schaar en dan moet je toch echt weer gehecht worden!

Prikkelend allemaal he?

  • Meesteres Mrs Kate  Den Haag
  • Meesteres Mrs Kate  Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English