Anaal spel bij Meesteres Kate uit Den Haag:

Anale spelletjes: één vinger, twee vingers of meer? Wie weet wat je kunt hebben.
Buttpluggen in verschillende maten, dus oprekken hiermee kan ook. Met of zonder glijmiddel, ligt er maar net aan of je geil en makkelijk wilt of pijnlijk moeilijk.

Spannende instrumenten om jouw kontgaatje op te rekken en zelfs met een lampje van binnen te bekijken.

Ook de wat kleinere uitvoering van bijv het bekende Amsterdammertje..kun je die hebben?

Anaal, het begint met beleid

Laten we eerst eens beginnen met de maat nemen. Lekker uitnodigend lig je met jouw kontje omhoog, je riep net nog dat je niet veel kan hebben.
Wanneer ik mijn handschoentjes aantrek en een dotje glijmiddel pak, zie ik de spanning al toenemen bij je. Lekker plagerig gaat mijn vinger over jouw sterretje, ik zie dat je ernaar verlangt.
Nog een paar keer over en weer totdat mijn vinger er ineens in zit.
Klinkt wel lief en aardig he?

Je wordt misschien gelijk hard genomen door de Meesteres

Natuurlijk kan ik mijn middelvinger ook meteen in jouw ster rammen zonder glijmiddel, maar dat kan ik later nog doen wanneer ik daar zin in heb :-)

Ik kan kiezen uit o.a een anaalspreider, anaaltoys welke lang en buigzaam zijn, met allerleide verschillende trilstanden, bolletjes, ringen, gladde stukken, trilvingertjes, eitjes, vibrators, buttplugs en dildo's

De strapon voor jouw slavenkutje

Maar ik kan natuurlijk ook kiezen voor de alom geroemde en geliefde strap-on (voorbinddildo) en als dat soepel genoeg gaat ook nog het fisten. Lekker mijn vuist diep in die slavenkut van jou!

Dirk is mijn meest favoriete strap-on, kom je ook eens kennismaken met hem?
Of bekijk je liever Dikke Tony van dichtbij?
Meten is weten, he?

Oh en als we dan toch bezig zijn: figging! Als je erg je best doet en het lief vraagt, wil ik je vast wel laten voelen wat dit met je doet.
Figging is echt een hoofdstuk apart en je zult schreeuwen van genot - ik zal met een zeer brede glimlach genieten van jouw geschreeuw.

Geen poppers

Let wel: wanneer ik anale spelletjes met jou doe wil ik dat al jouw reacties echt zijn. Dat betekent dus GEEN gebruik van poppers, je bent toch een echte kerel? Nou dan!

  • Anaal, anal Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • Anaal, anal Mrs Kate House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English