Travestie, jij als vrouw verkleed?

In stoere mannenkleding, maatpak of een simpele jeans, maar altijd een man. Sterk, cool, verstandig, wijs, stabiel, een leider of hoe men ook maar denkt dat een man zich moet gedragen.

Een knagend verlangen?

Je zit lekker in jouw vel, maar toch knaagt er af en toe iets. Voornamelijk wanneer je bij toeval (?) foto's of beelden ziet van prachtige lingerie. Hoge hakken. Kanten slipjes. Lange haren. Mooie make-up. Gelakte nagels. Uitdagende borsten. Je will begeerd worden als een vrouw. Betast worden als een vrouw. Geil worden van jouw vrouwelijke spiegelbeeld. Ook een kutje hebben dat gevuld kan worden. Genomen worden. Uitgewoond worden. Uitdagen. Flirten. Langs jouw rode lippen likken met een warme, natte tong.

Zo maak je dit diepste verlangen waar.

Ja! Dat is wat je wil. Maar hoe doe je dat? Waar doe je dat? Koop je online wat slipjes en hakken en verstop je die in huis totdat je de mogelijkheid hebt hier iets mee te doen? Waar is dan die toeschouwer die, middels begerige blikken, jouw vrouwelijkheid benadrukt en bewonderd? Hoe moet je dan make-up opdoen zonder er idioot uit te zien? Hoe snel moet je alles weer uit doen wanneer je beneden de deur hoort gaan thuis?

Echt genieten van travestie bij Meesteres Kate

Dan ben je bij mij beter af, toch? Ik hou er wel van een man als mijn eigen aankleedpop te gebruiken. Om te toveren tot een verleidelijke vamp. Een speels en uitdagend hoertje. Een classy dame. Mijn vriendinnetje..

En dat begint vaak met jouw benen hullen in prachtige nylons mèt jarretels, een satijnen slip die om je pik spant en je ballen ernaast laat bungelen. Hoge hakken om op te strompelen, maar na wat looplessen elegant op weg te lopen. Leren hoe je moet zitten, bukken en jezelf aanbieden.

Vrouwelijke kleding, uitdagend en sexy, speeltieten eronder en veel accessoires. Uiteindelijk de make-up: stijlvol en sjiek of flink hoerig met roodgestifte lippen. En als finishing touch een pruik die je er nog vrouwelijker uit doet zien. Loop eens voor mij, schatje. Draai dat lekkere geile kontje eens rond? Sla je benen eens over elkaar heen? En doe je benen nu weer eens wijd en laat je slavenkutje zien?

Heel misschien mag je dan eens met de Meesteres mee naar buiten.

Mocht het nou zo zijn dat jij een natuurtalent bent, een zeer geloofwaardige uitstraling hebt en voldoende vertrouwen in mij, de Meesteres.. Dan zou het weleens kunnen dat wij samen wat gaan winkelen. Of ergens koffie drinken in een lunchroom en flirten met de klanten daar. Wat? Die man flirt terug?

Niet zo gek toch? Je ziet er fantastisch uit! Bijna net zo fantastisch als ik. Ha!

  • travestie Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • travestie Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • travestie Mrs Kate House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English