Meesteres Kate is gek op een goede mindfuck:

Ik neuk jouw gedachten. Dat is eigenlijk een goede vertaling van mindfuck. Klinkt best bruut he?

Ik speel met jouw gedachten is eigenlijk een betere vertaling van mindfuck en zo zie ik dat ook. Niet alleen spelen met jouw lijf maar ook zeker met jouw gedachten.

Stel... stel, he?

Bij binnenkomst krijg je meteen een blinddoek op en ik laat jou meelopen naar de speelruimte. Voetje voor voetje betreedt jij mijn domein, hoor je mijn hakken tikken op de marmeren vloer en krijg je een vleugje van mijn parfum in jouw neus. Ik fluister wat in jouw oor, je voelt hoe mijn vingers de knoopjes van jouw overhemd losmaken, je voelt mijn warme adem op jouw blote borst.

Langzaam kleed je Meesteres je verder uit.

Mijn handen gaan verder met jou ontkleden, jouw blinddoek blijft op en langzaam geef jij je over aan mij. Je probeert iets tegen mij aan te leunen, jouw opwinding wordt zichtbaar terwijl je naakter wordt en ik omsluit jouw pik met mijn beide handen. Hard is ie!

Ik leid je verder de speelruimte in en open de deur van de kooi. Achterwaarts en met kleine stapjes ga jij erin en ik zeg te gaan zitten op het kleine bankje. De pols- en enkelboeien die ik je omdoe, haak ik nu aan elkaar en ik sluit de deur van de kooi weer.

Opgesloten door Meesteres Kate.

Daar zit je nu. Opgesloten en alleen. Ja, natuurlijk was ik net nog bij je. Je voelt mijn vingers nu nog die over jouw lijf gingen. De geur van mijn parfum zit ook nog in jouw neus, mijn stem staat nog in je geheugen gegrift.

Het wordt stil nu. Heel stil.

Totdat je weer voetstappen hoort. Andere voetstappen dan die van mij. Zwaardere voetstappen? Sneller? Doelgerichter? Ze komen jouw kant op en je hoort een ademhaling vlakbij.

Wederom voel je vingers die jouw lijf beroeren. Iemand heeft haar (of zijn?) handen door de tralies gestoken en betast jou nu voorzichtig. Pakt tussen twee vingers jouw tepel vast en draait deze plagend. De vingers trekken een spoor over jouw buik naar beneden en gaan over jouw pik. De vingers trekken zachtjes de voorhuid naar achteren en knijpen nu in jouw eikel.

Wat de Meesteres doe beneemt je de adem.

Je hapt naar adem, je voelt jouw lendenen heet worden en je vraagt je af wie dit is? Ik, de Meesteres of...

Zomaar een voorbeeld hoor. Mijn geest zit vol met voorbeelden die ik ook al allemaal eens in de praktijk heb gebracht. Ik weet hoe jouw geest met je op de loop kan gaan, hoe jij jezelf gek kan maken met allerlei scenario's wat er zou kunnen gebeuren.

Alleen ben ik uiteindelijk degene die bepaalt wat er echt gaat gebeuren. Waaraan jij overgeleverd wordt. Aan mij natuurlijk. En mijn brein.

Ben jij in voor een potje mindblowing 'gedachtenneuken' ?

  • mindsfuck Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • mindsfuck Mrs Kate House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English