Golden shower/watersport mogelijk in Den Haag bij Meesteres Kate:

De meeste mensen moeten er niet aan denken. Ze begrijpen niet wat het betekent om naar mijn gouden vocht te verlangen. Meesteressenchampagne of een golden shower.
Maar jij bent niet 'de meeste mensen'. Jij bent een de weinigen die het verlangen hebben om een van de meest exclusieve en smaakvolle champagnes ter wereld tot je te nemen.

Genieten van een glas van mijn champagne.

Soms mag je dit drinken vanuit een champagneglas. Dat is natuurlijk niet standaard, dat begrijp je wel. Dat moet je dan ook verdienen, echt verdienen. Of ik moet in een zeer royale en goede bui zijn en mag je, na mijn goedkeurende knik, het glas aannemen en als eerste de kleur bewonderen. Goudkleurig natuurlijk, we hebben het hier tenslotte over het neusje van de zalm en alleen het beste is goed genoeg...
Daarna ruik je er eens aan en jij, als 'kenner', herkent kwaliteit en het water loopt je al in de mond. Dat niet alleen natuurlijk, jouw lichaam reageert ook meteen ter hoogte van jouw kruis.

Genieten van het perfecte aroma

Je neemt een eerste slokje en laat het langzaam door jouw mond gaan, probeert uit de smaak af te leiden wat ik de uren ervoor gedronken heb.
Weet je het? Of ben je nu al zo gulzig geworden dat je de volgende slok al hebt genomen? Verslik je niet he? Dat zou zonde zijn..
Klinkt heerlijk decadent, he? Tegenover jouw Meesteres gezeten, beiden gezellig nippend aan een glas champagne met een muziekje op de achtergrond.
Mijn glas zie ik trouwens graag gevuld met andere champagne. 'Krug' graag, dan weet je dat nu alvast.

Maar het kan ook anders

Goed, bovenstaande heeft natuurlijk te maken met mijn goede humeur en het feit dat jij schijnbaar iets heel goeds gedaan hebt. Maar de setting kan net zo makkelijk geheel anders zijn en verdien je niets.
Nou ja, noem het maar niets. Je krijgt een flinke portie vernedering omdat je iets hebt nagelaten te doen. Of omdat ik je niets meer waard vind dan mijn pispot te zijn. Mijn perverse zeikslaaf, mijn toilet en dat heb je maar gewoon te pikken dus liggen jij!
Het bad is een prima plek hiervoor. In het begin heerlijk koud aan jouw lijf maar zo voel je de warmte van mijn pis tenminste goed en benadrukt dit de vernedering.
Strek jouw naakte lijf maar goed uit, ik zie de schaamte in jouw ogen. Schaamte omdat je zo vernederd gaat worden, maar ook het verlangen hiernaar. Dubbel gevoel,  he?

Voor mij als Meesteres dubbele pret.

Ik heb daar geen last van trouwens, dat dubbele gevoel. Hooguit dubbele pret, want nu kan ik mijn blaas legen en ik hou van een schaamtevolle blik.
Eerst wat kleine druppeltjes, dat gaat mij prima af en zo laat ik het moment wat langer duren.
Kijk mij eens aan, slaaf? Schaamte of verlangen? Nee nee, niet meteen naar jouw kruis grijpen. Ik doe het tenslotte ook zonder handen.

Nu mag je er van genieten, vers van de bron.

Nog wat druppeltjes vallen op jouw lijf en dan gaat het echte werk beginnen: de eerste flinke straal klettert nu op je neer. Jouw borst en buik zijn al snel nat, het vocht loopt in straaltjes jouw liezen in en ik zie de opwinding in jouw ogen. Dorsttig, schaamtevol, verlangend en geil.

Nog een flinke straal en nu richt ik in jouw mond die zich meteen wijd opent om vooral maar zoveel mogelijk op te vangen. En niet alleen opvangen maar ook proeven en doorslikken.
Proost, slaaf! Op mijn gezondheid!

  • Plassex golden shower Mrs Kate House of SubMission  Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English