Laarzen en schoenen:

Ik ben gek op schoenen en laarzen en mijn kasten zijn rijkelijk gevuld met deze heerlijkheden. Ik kan bijna geen schoenenwinkel voorbij lopen of ik moet er even binnen hebben gekeken en wat laarzen of schoenen in de hand hebben gevoeld, de geur van leer hebben opgesnoven en de hakken uitgebreid bekeken. Want de hak is vaak toch wel erg belangrijk hierin: hoog of lager, brede hak of stiletto, houten hak of metaal en ga zo maar even door.

Wat is de favoriet aan de voeten van Meesteres Kate

Mijn favoriet is toch wel een hoge leren laars met een dunne, metalen hak. Deze hak is prima te gebruiken voor trampling en laat prachtige afdrukken na. Voor het pijpen van mijn hakken is een nèt iets dikkere hak zeer geschikt die meer op een fallus lijkt!

Wat voor slaaf ben jij?

Ben jij een slaaf die mijn laarzen wil aanbidden? Of ben jij misschien liever een poetsslaaf, die gewapend met poetsspullen of je tong mijn laarzen poetst? Kom maar op!

Zo geniet Meesteres Kate uit Den Haag het meest.

En nee, niet zomaar even met jouw warme vochtige tong een lange haal over mijn laarzen en klaar ben je. Nee, verre van dat - nu gaat het pas echt beginnen!
Kleine likjes, lange halen voor de rechte stukken, kleine draaiende likjes met jouw tong daar waar de bandjes en gespen zitten - lik het schoon!

Jouw houding terwijl je dit doet is belangrijk voor mij, ik moet tenslotte wel erg comfortabel kunnen zitten hierbij. Ik wil ervan kunnen genieten maar het ook kunnen aanschouwen.
Met een drankje naast mij, zittend in mijn fauteuil, kijk ik op je neer terwijl jij jouw vingertoppen over mijn laars of schoen laat gaan. Voel het zachte leer onder jouw vingers, de ribbeltjes van de immens lange rits die pas hoog bij mijn dijen eindigt.
Aanschouw de hak van dichtbij, laat haar langzaam verdwijnen tussen jouw lippen maar wel voorzichtig aub!

De afwerking zoals Meesteres Kate dat van je eist.

Wanneer mijn schoen of laars dan eindelijk schoon is gelikt, mag je de schoencreme en wollen doek nemen en beginnen met het invetten van het leer. Rustige, krachtige bewegingen zodat je de leercreme goed in het leer wrijft.

Ik zie dat je poetst met het puntje van jouw tong uit jouw mond, je bent heerlijk geconcentreerd bezig.
Nu pak je de rulle doek om mijn laars of schoen eens goed te laten glimmen. Met flinke, korte bewegingen wrijf je alles goed glad en zorg er maar voor dat ik straks echt zeer tevreden ben.

Trots kijk je mij nu aan terwijl je mijn laars met jouw handen omvat: "Ik ben klaar Meesteres. Bent U tevreden?"

Nee, natuurlijk niet, slaaf! Pas wanneer je mijn andere laars ook zo hebt gedaan, dan misschien.
Ga je snel aan het werk?

  • laarzen likken bootlick Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • laarzen likken bootlick Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • Fetish laarzen SM Meesteres den Haag Rotterdam Gravenhage BDSM studio
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English