Leeftijden?

Te oud?

Je bent geen dertig jaar (of veertig, vijftig etc) meer, niet meer zo strak en lenig als toen. In vroegere jaren had je ook een Meesteres waarbij je prachtige ervaringen hebt opgedaan en herinner ingen gemaakt. Jij, armen en benen gespreid, volledig overgeleverd aan haar. Ze kon doen (en deed) met jou wat zij wilde en jij genoot. Voelde aan alles dat je leefde, jouw hart bonkte in haar ritmisch slaan, jouw adem werd haar adem en jouw verlangens werkelijkheid. Energie bij bakken wanneer je aan haar dacht of haar mocht zien. Zoete tranen van geluk, wanneer jij aan haar voeten mocht zitten en haar asbakje mocht ophouden. Haar prachtige hoge laarzen, het tikken van haar hakken, haar lange nagels, haar duivelse ogen die jou meezogen in haar fantasie, haar ronde billen, haar parfum, haar stem - alles deed je sidderen van geluk en genot.
Dat waren nog eens tijden..

Vaak open je een website welke met SM te maken heeft. Je bekijkt de foto's keer op keer: prachtige Meesteressen en goedgevormde slavenlijven, een six-pack hier en daar, een flinke haardos, potent en energiek. Jij denkt terug aan hoe jij was en zucht weemoedig: ik ben toch al te oud hiervoor?
Je hebt jouw eigen tanden niet meer - jouw haren zijn al grijs of zelfs hier en daar wittig. Jouw eens zo prachtige sixpack zit verborgen onder een buikje, jouw borstkas en armspieren zijn wat minder prominent in beeld en lijken zelfs te vervagen. Je zou niet meer zo makkelijk en snel in de houding kunnen springen voor een Meesteres en misschien moet ze je zelfs een handje helpen wanneer je wilt knielen.

Je gaat weer over tot de orde van de dag en probeert het allemaal te vergeten. Welke Meesteres zit nou op een oude slaaf te wachten? Een nieuwe generatie slaven is tenslotte opgestaan en jouw plaats is allang ingenomen.
Oud is uit, toch?

Fout!

Je hebt het mis!!
Onderdanigheid, masochisme, fetishisme - dat heeft toch niets met leeftijd te maken?
Iets wat jou zo gelukkig kan maken, juist jou laat voelen dat je nog steeds leeft. Waarom zou dat niet kunnen dan??

Ik kijk naar de persoon, niet naar de leeftijd. Okee, wel naar de minimumleeftijd welke 21 jaar is, daar heeft een ieder zich aan te houden bij mij.
Maar daar boven? Geen grens hoor!
Zolang jij denkt mij te kunnen dienen op een wijze welke past tussen een Meesteres en een slaaf, zolang jij mij gepast kunt begroeten (en dat mag ook staande met een handkus), zolang jij mij kunt laten lachen en genieten tijdens onze sessie, ben jij welkom.
Uiteraard hou ik bij jou ook rekening met jouw harde grenzen. Maar ook met eventuele medische beperkingen, medicijngebruik etc. Waarom zou ik daarmee geen rekening houden?
Voor mij is dat belangrijk genoeg, ik wil namelijk dat enig ongemak of pijn alleen maar komt omdat IK dat heb toegebracht. Niet vanwege onkunde, desinteresse of jouw grenzen niet respecteren.

Mijn oudste slaaf tot nog toe was 79 jaar toen hij zich voor het eerst aanbood. Na de dood van zijn vrouw stond hij het zichzelf eindelijk toe eens naar een Meesteres te gaan, omdat hij ten tijde van zijn huwelijk zijn vrouw niet wilde bedriegen. Zo voelde hij dat omdat zijn vrouw absoluut niets van zijn sm-gevoelens wilde weten.
Een aantal jaar heeft hij mij met veel plezier en trouw gediend. Dat hij wat minder lenig was geworden maakte hierbij niets uit. Mijn voeten kunnen namelijk ook prima gemasseerd worden wanneer ze op zijn schoot lagen: hij op een stoel tegenover mij gezeten. Een keurige handkus, staande gegeven, maakte voor mij de begroeting er niet minder op.
Het is de intentie waarmee iets gedaan wordt, wat voor mij telt. Niet de leeftijd.
Travestie op oudere leeftijd? Natuurlijk is dat mogelijk, want ook pumps met lagere hakken kunnen nog steeds dat heerlijke gevoel geven tijdens het dragen ervan.
Niet lang meer kunnen staan? Ook wanneer je op het bondagebed ligt, kan ik nog steeds prima bij jouw pik en ballen om ze te pijnigen.
Kun je niet meer klaarkomen? Kom nou toch, dat is voor mij niet het belangrijkste! Schreeuw het op een andere manier maar lekker uit hoor!

Dus jij denkt dat je te oud bent om bij mij een sessie te hebben?
Na het lezen van dit stukje weet je wel beter, slaaf!
Pak de telefoon en bel mij gewoon, maak een afspraak en voel je tijdens de sessie weer die jonge slaaf die nog die nog steeds in jou zit.

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English