Jou vernederen vindt Meesteres Kate zo leuk.

Wanneer jij uit de douche komt, wil dat nog niet zeggen dat je ook echt lekker ruikt, he? Ik kan je van een afstandje al ruiken en leg je uitgebreid uit waar doucheschuim en deodorant voor dient: om te gebruiken!!

Meesteres Kate houdt niet van half werk.

Ga maar terug en doe het over: eerder wil ik jou niet in mijn nabijheid hebben.

Eindelijk, je bent klaar met douchen en het kan ermee door. Buig voorover en trek je billen uit elkaar, laat zien of je daar ook schoon bent. Oren schoon? Frisse adem of vuilnisbak? Nagels, navel en onder de voorhuid ook? Schaamhaar weg geschoren/getrimd of zie ik nog een bos haar?

Is dat alles?

Waar is jouw pik eigenlijk? Oh, dat bultje daar? Dat meen je toch niet? Wacht even, ik ga dit even aan de andere Dame laten zien. Kunnen we even smakelijk lachen om je. Maak 'm maar vast stijf in de tussentijd. Oh, dat is ie al?

Denk eraan in ieder geval mijn regels te onthouden. Die heb ik je net tijdens ons voorgesprek uitgelegd. Je bent ze toch niet vergeten, he? Of neemt het kloppen van jouw, nu al druipende, pik de werking van die ene hersencel over?

Wat heb ik aan jou?

Weet je, ik ga even mijn koffie drinken en bedenken wat ik met jou aan moet. Wat voor nut jij kan hebben voor mij, behalve als mijn asbak want ik krijg meteen trek in een sigaret. En ga maar op handen en knieen zitten, dan ben je meteen ook nog nuttig als voetenbankje. En blijf naar beneden kijken, want ik wil jouw blik nu nog niet zien.

Jij bent er alleen maar om gebruikt te worden.

Misschien straks, wanneer ik mijn blaas leeg over jou heen. Die blik van jou, wanneer je aan den lijve ondervindt dat ik je daarvoor gebruik. En daarna wil ik je horen kermen wanneer ik mijn strapon in jouw slavenkutje prop, ten overstaan van anderen die dit ook zeer vermakelijk vinden. Lik je 'em daarna nog wel even schoon? Ik degradeer je dan tot een simpel neuksletje, een gat wat beschikbaar is voor een ieder die dat wil. En een fluffy-girl, te gebruiken om pikken stijf te pijpen, zonder daar zelf enig genot aan te mogen beleven.

Open je mond zodat ik erin kan spugen. Alhoewel, op je voorhoofd of wang kan dat natuurlijk ook. Ik hou er wel van om jou met wat klodders spuug op jouw gezicht te zien. Je knapt er behoorlijk van op.

En zodra je echt niet meer van nut bent, parkeer ik je in de hoek en negeer je verder. Zo belangrijk ben je nu ook weer niet.

  • vernedering humiliation Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • vernedering humiliation Mrs Kate House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English