Marteling

De meeste mensen kijken mij verschrikt aan wanneer ik het woord alleen al uitspreek. Ik zie ze in gedachten al gaan naar afgehakte ledematen, vochtige kelders waar gevangenen met een ketting aan de muur vast zitten en psychologische martelingen tijdens verhoren .

Ledematen afhakken doe ik zeker niet, al moet ik zeggen dat ik wel met een regelmaat de vraag gesteld krijg of ik ook aan castratie doe. Nou zou ik bij sommige misdadigers met alle liefde een castratie uitvoeren, onverdoofd uiteraard. Maar mijn antwoord op deze vraag blijft toch altijd ‘nee’, buiten dat het uiteraard bij de wet verboden is.

Geen vochtige kerkers maar prachtige studio

Vochtige kelders met gevangenen aan een ketting, dat klinkt natuurlijk een stuk aangenamer voor mij, al moet je het woord ‘gevangenen’ dan vervangen door ‘slaven’. En de vochtige kelder?  Die mijd ik liever zelf ook, want dat zou betekenen dat ik mij daar dan ook zou moeten begeven.
Nee, die vochtige kelder is bij mij in werkelijkheid een prachtige en luxe uitgeruste sm-studio (House of SubMission te Den Haag), waar kwaliteit, hygiene en discretie in ruime mate aanwezig is.

Kettingen zijn er wel, hele zware zelfs. En een cel is daar ook, je kunt er zelfs wel uren in verblijven. Opsluiting dus en ja, ook voor meerdere uren. Water en brood is daar niet, het is daar geen restaurant zeg!

Geketend en opgesloten

Maar met kettingen vast gezet, naakt en geblinddoekt, zit de slaaf daar in afwachting van mijn vonnis. Dat kan zeker een marteling zijn wanneer je niet kunt zien wat er verder in de studio gebeurd, waar ik ben, of wie jou eventueel nog meer bekijkt of aanraakt.
Een marteling omdat je voeten gaan slapen, jouw rug stijf wordt, de prikmat jou gek maakt, de zware klemmen op jouw tepels bijna ondragelijke pijn doen. Maar ook omdat de grote buttplug in jouw kontje in gevoel alleen maar groter en pijnlijker lijkt te worden en je het wilt uitschreeuwen van de pijn.

Of wanneer jij jouw handen niet kunt gebruiken vanwege de zware bondage waarin je zit en je gek wordt van de jeuk op jouw ballen (jeukpoeder?) De spieren in jouw benen gaan verzuren omdat je al zo lang jouw voeten moet optillen (punaises?)

Mentale of psychologische marteling?

Psychologsche marteling, tja..daar doe ik eigenlijk ook weleens iets mee alleen noem ik het een mindfuck. Een zeer goed geslaagde mindfuck. Zo eentje waarvan je daags na een sessie nog denkt ‘was het nou echt zo?’
Dat de rillingen jou nog over de rug kunnen gaan wanneer je eraan terug denkt.
Of jij je zeer beschaamd voelt omdat je alles geloofde wat ik jou vertelde. Maar ook dat jij je blijft verwonderen over het feit dat je dingen hebt ondergaan bij mij die je nooooooit zou doen. Alleen maar omdat jij je heerlijk liet meevoeren in mijn verhaal, mij gewoon wilde geloven en alles voor mij wilde doen. Waar ik je dus aan gehouden heb.

Het grote verschil , vrijwilige marteling

Martelingen kunnen dus zeker aan de orde komen bij mij, alleen met een groot verschil met de martelingen waar een ieder dus in eerste instantie aan denkt.
Bij mij kom je vrijwillig. Dat is het grote verschil!

Als slaaf of slavin, maar ook als stel,  kun jij je vrijwillig aanmelden voor mijn martelpraktijken. Zware lijfstraf, heftige CBT, venijnige tepelmarteling, fantastische mindfucks – je snapt wat ik bedoel?

 

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English