Meesteres Kate onderwerpt je graag aan stevige tepelmarteling :

Een verfijnd 'genoegen'

Kijk slaaf, die tepels heb je natuurlijk niet voor niets, he? De reden dat jij deze hebt is uiteraard dat ik hier veel lol aan kan beleven. Oh, dat wist je niet? Lees even door, ik leg het je graag uit want ik zie al dat jij het niet in een keer snapt.

Jouw tepels zijn het speeltje van de Meesteres

Jouw tepels zijn als de knoppen aan een radio - hard of zacht, maar ook er net tussen in - rustige muziek of hardcore, heel actief of juist heel relaxed. Zo gaat dat eigenlijk ook met die tepels van jou: ik speel ermee en jij maakt het bijbehorende geluid. Maar ook de beweging die erbij past, de grimas die erbij hoort en zelfs de beloftes die er uiteindelijk toch wel gaan komen.

Martelen met nagels en veel meer

Geweldig dit! Met mijn nagels of mijn handen. Met naalden, klemmen of gewichten. Met elastiekjes erom heen, met prikkers of mijn tanden. De violet wand die met plagende prikkels jouw tepels beroert en wanneer ik een tandje hoger wil, de plagende prikkels overgaan in fellere pijnscheuten. Jouw lijf schokt, misschien reageert jouw pik ook wel meteen en zie ik een keiharde erectie verschijnen.

Heerlijk voor mij is om te zien dat de tepels hard worden, rood worden en zeer gevoelig. Jou naar adem zien happen wanneer ik je martel, jou horen schreeuwen van pijn (en genot?) En dan toch door willen gaan omdat het nou eenmaal zo ontzettend lekker en pijnlijk is. Omdat jij jouw tepels nu eenmaal aanbiedt aan mij, de Meesteres.

De zweep over je tepels

Of met een vinnig rijzweepje op jouw tepels tikkend en jij mag meetellen. Zijn we al bij de honderd tellen? Wat, je weet het niet meer? Dan beginnen we gewoon opnieuw hoor, geen probleem. Ik heb het toch wel naar mijn zin.

Heb je het nu door, slaaf? Waar jouw tepels voor dienen?

Goedzo, kom jezelf dan maar aanbieden en doe je best en laat zien hoe mooi jij kunt lijden!

  • Tepel marteling, nipple torture Mrs Kate House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English