De Meesteres spuugt op je:

Hoe intiem is het om het speeksel van jouw Meesteres te moeten slikken? Zittend op de grond kijk je omhoog naar Mij en open jij jouw mond. Met verlangen kijk je mij aan, jouw tong uit jouw mond hangend en wachtend op de eerste druppel. Krijg je het of niet? Wil ik je dat wel geven?

Je ziet hoe een lange druppel speeksel mijn mond verlaat en als in slow-motion valt het op jouw tong. Niet inslikken nog! Hou jouw tong uitgestoken! Geniet hier juist van want er komt nog meer aan.

Genot of vernedering?

Maar hoe anders en vernederend kan het zijn wanneer je met volle overtuiging in het gezicht gespuugd wordt? Erg? Of juist niet? In jouw oog een dikke klodder, je durft deze niet weg te wrijven. Dat kun je beter ook niet doen, want er wacht je dan zeker een nieuwe lading. Je voelt de klodder nu langzaam loskomen van jouw oog en over jouw wang naar beneden zakken. Hoe vernederend. Toch?

Doe je mond open en ook hier spuug ik nu een flinke klodder in. Wat is eigenlijk erger? De klodder nog even op jouw tong moeten houden of meteen doorslikken? Weet je wat? Ik doe het beide bij je en meteen nog iets extra's erbij.

Dit is wat je waard bent met je praatjes.

Ik krijg er zin in en bespuug je alsof je het minste van het minste bent. Alleen maar goed genoeg om op te spugen. Meteen dan ook in jouw haar! Dat blijft namelijk zo lekker plakken. En daardoor zou het ook kunnen dat jouw haar eindelijk eens goed zal zitten. Wrijf het er maar eens goed doorheen. En ik doe er nog een paar flinke klodders doorheen. Wie weet knapt jouw haar daar nog eens van op zeg!

Ga maar eens liggen op de grond, want ik heb nog meer in petto. Over jouw lijf keer op keer een dikke klodder spuug en wacht maar even met uitwrijven. Ik wil jouw blik weleens zien wanneer jij daar zo vernederd ligt. Jouw schaamtevolle blik. Jouw schaamteloze lijf. Vol met mijn klodders spuug.

Het moet er flink ingewreven worden bij je.

Wrijf het nu maar eens uit. Over jouw borst. Over jouw buik. Over jouw pik en ballen. Voel maar hoe glibberig dat wordt wanneer ik er nog een schepje op doe. Nat en glibberig. Zo glijdt en glibbert en plakt alles beter. Zeker wanneer je uiteindelijk klaar mag komen van mij. Omdat je de vernedering zo goed hebt doorstaan. Spuit jouw sperma dan ook maar meteen over jouw buik, ballen en pik. En wrijf het dan maar eens allemaal goed uit.

En nu lekker laten drogen. Totdat ik geen spettertje meer zie. Droog en plakkerig. En zo mag je naar huis. Met alles plakkerig onder jouw kleding. En voor onderweg mag je nogmaals jouw mond open doen voordat ik je buiten zet. Niet doorslikken voordat je weer thuis bent, slaaf.

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English