Leer:

Ik ben gek op leer!
Zo, dat is gezegd.

Een feestje voor mij wanneer ik een winkel binnenstapt waar de leergeur overheerst – een walhalla zelfs. Langs de rekken met bijvoorbeeld lange leren jassen, eerst met mijn vingers over het leer. De mouw in mijn hand nemend, de kwaliteit en structuur van het leer voelend; hard en stug zoals bij tuigleer. Of zacht en flexibel zoals bijvoorbeeld bij kalfsleer.

Dan de jas uit het rek halen en aan het leer ruiken, hemels of flauwtjes? Kijken naar de afwerking uiteraard, het model, luisteren of het kraakt, kijken hoe het beweegt en dan natuurlijk passen voor de spiegel.

Leer is voelen

Voelen hoe het leer zich om mij sluit, eerst koud maar gelukkig past leer zich snel aan mijn lichaamswarmte aan. En wanneer leer warm wordt, dan breidt de geur zich alleen maar uit.

Wat te denken van een leren catsuit? Om nooit meer uit te trekken!

Maar ook leren handschoenen, uiteraard heb ik deze.  Zacht, soepel en stevig en wanneer je bij binnenkomst mijn hand mag kussen bof je wanneer ik deze handschoenen draag. Dat zet gelijk de toon toch?

Gek op leer

Ben jij ook zo gek op leer? Om mij te zien dragen of zelf te dragen? Of allebei? Dan maken we er een echt leer-feestje van samen. Natuurlijk leer jij daar ook weer iets van, zeker wanneer ik mijn leren zwepen en plak tevoorschijn tover.

Staand op mijn hoge leren knielaarzen kijk ik naar jou wanneer je geknield mijn laarzen mag/moet kussen. Daarna gaan we aan de slag en ervaar je misschien wel een leren bodybag, een leren dwangbuis, verschillende leren hoofdmaskers, leren tuigjes, een leren corset (strak geregen), leren laarzen, leren boeien en halsband, leren slipjes, leren blinddoek en gag en eh..wil je nog meer leren?

Leer is mijjn fetish

Het dragen van leer is mijn fetish, het gebruiken van leren voorwerpen zoals hierboven genoemd, ook. Maar ook meubels bekleedt met leer kunnen mij bekoren, heerlijk dus om in de studio diverse meubels met leer te hebben.

Hoe heerlijk is het geluid van mijn leren rok over de leren bekleding van mijn stoel, wanneer ik voor je ga zitten. Het leer kraakt, het gevoel is dubbelop en het plaatje is natuurlijk prachtig.
Jij zittend op de grond aan mijn laarzen terwijl ik met mijn leren handschoenen jouw hoofd naar beneden duw: “Lik mijn laarzen slaaf! Leer je het dan nooit?”

 

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English