Face slapping /in jouw gezicht slaan

Ken je dat? Het gevoel van vernedering wanneer iemand jou een klap in het gezicht geeft?

De schrik van de klap zelf ebt snel weg, maar de gloeiende wang komt snel opzetten en wanneer je in de spiegel zou kijken, zie je de handafdruk gewoon echt op jouw wang staan. Wat doet dit met je? Vernederend he?

Vernederd door Meesteres Kate

En dat vernederende aspect is nou juist iets dat jou, in de juiste setting, zo klein krijgt. Vernederd worden door mij, de Meesteres. Als een klein kind voel jij je, alsof jou eens flink de les gelezen wordt en je het wel moet slikken.

Toch is dat gevoel helemaal niet zo erg, er zit eigenlijk best wel een stukje opvoedend karakter in. Lik op stuk, boter bij de vis, wie niet horen wil moet maar voelen. Zoiets.

Klap in het gezicht helpt bij je opvoeding.

En aangezien de meeste slaven toch wel wat opvoeding nodig hebben, draait het hier dan ook op uit wanneer je een grote mond hebt. Of wanneer je mij in de rede valt. Zonder toestemming met jouw pik speelt. Niet met twee woorden spreekt, mij niet aankijkt of de verkeerde antwoorden geeft.

Allemaal een kwestie van opvoeding en beleefdheid. Toch?

De Meesteres smeken om in je gezicht geslagen te worden.

Zou het verschil voor je maken wanneer je mij moet vragen om een klap in jouw gezicht? Of twee klappen. Of meer? Zelf vragen hierom en gewoon weten hoe het voelen gaat. Hoe het gloeit achteraf, hoe mijn handafdruk te zien is?

Ik zie het verlangen in je ogen, ruik de geilheid opkomen en je vraagt om meer.. Gewoon omdat het ook weleens alleen maar lekker is wanneer iemand jou in jouw gezicht slaat. Iemand die je vertrouwt en op die manier even haar aandacht opeist. En in eisen ben ik best wel goed eigenlijk..

Gaat het al ergens gloeien bij je?

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English