Voorbind dildo, Meesteres Kate neemt jou:

In verschillende uitvoeringen voorhanden, maar altijd raak.

Ikzelf vind het super om iemand lekker ruw te nemen met een voorbinder. Ben je net wat meer beginner hiermee wil ik het ook wel eens langzaam en zachtjes doen hoor. Uiteindelijk ga je toch vragen om meer!

Op je knieën zittend voor mij, duw ik jouw hoofd langzaam naar de grond zodat jouw kont omhoog steekt en ik mijn gang kan gaan met de voorbinder (strap-on)

Of zit ik lekker op mijn stoel en mag jij je er geil eroverheen laten zakken?

Maar voordat het zo lekker wordt, moet je er wel iets voor doen natuurlijk, namelijk pijpen. Ik ga er eens lekker voor zitten en steek mijn pik in de lucht, zodat ie jou brutaal en uitnodigend aankijkt. Mijn voorbinder is geliefd door velen, waarschijnlijk omdat ie zo lekker stevig en vullend is.

Ik geef je een condoom en laat mij maar eens zien of je deze met jouw handen of, heel geil, met jouw mond kan omdoen. Mijn voorbinder hou ik namelijk ook graag schoon, dus vooruit: aan het werk!

Wanneer het condoom dan eenmaal zit, mag je mij eens laten zien of je een lekker pijpsletje bent of dat je nog wat onderricht van mij nodig hebt. En, wanneer je af en toe mijn pik diep naar binnen zuigt, wil ik ook dat je mij aankijkt. Ik ben tenslotte ook niet van steen hoor!

Pijp maar even lekker door, maak 'm hard zodat ik jou er zo lekker mee kan neuken!

  • Strapon / voorbinder  Mrs Kate House of SubMission  Den Haag
  • Strapon / voorbinder  Mrs Kate House of SubMission  Den Haag
  • Strapon / voorbinder  Mrs Kate House of SubMission  Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English