Bondage ondergaan bij Meesteres Kate in Den Haag:

Voor wanneer je echt de touwtjes uit handen wil geven. Of je ervaren bent of niet, ik neem die touwtjes graag in handen. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl hierin ontwikkelt en geniet er enorm van wanneer ik jou in mijn web van touwen heb. In de studio is hiervoor een prachtige gelegenheid waarbij jij ook echt als een spin in mijn web hangt. Voor jou dus afwachten wat ik met dit lekkere hapje ga doen.

Meesteres is gek op martelbondage.

Maar ook een martelbondage is geweldig voor mij als Meesteres om te doen. Je zult bemerken dat, wanneer je wilt bewegen, het pijn doet op plekken die je niet zag aankomen. Dus draai je de beweging weer terug. Maar dan doet iets anders weer flink zeer. Zo blijf je jezelf nu pijnigen slaaf. Een lust voor mijn ogen deze strijd met jezelf en de touwen. Je weet toch dat deze Meesteres vreselijk kan genieten van jouw pijn en lijden?

Machteloos overgeleverd aan de Meesteres

Alleen de machteloosheid in touwen kan ook erg mooi zijn voor mij om te doen. Of jij het mooi vindt is hieraan ondergeschikt natuurlijk. Tot aan jouw kleine teen lig of sta je vast, zelfs jouw ogen en mond zijn afgedekt met het touw. Je hoort mij dus alleen nog maar en zodra je een geluid hoort, ga je vanzelf al invullen wat er gaat gebeuren. Zo werkt dat nou eenmaal in jouw hoofd. Alleen niet in mijn hoofd,ha! Het verloopt altijd anders dan jij denkt, slaaf.

Bondage met leren riemen

Nu is het niet alleen touw waarmee ik jou kan binden en vastzetten. Wat denk je van stevige, leren riemen. Een voor een glijden de leren riemen over jouw lijf, om jouw hals, tussen jouw benen door en dat kleine riempje? Ach, dat is vast wel genoeg om het om jouw pik en ballen te doen. Toch?

Deze Meesteres geniet van jouw worsteling

Je worstelt en probeert los te komen, jouw ademhaling versnelt en de opwinding neemt toe: vast is ook echt vast bij mij! Geef je er maar aan over en probeer te verzinnen wat ik met jou ga doen wanneer je zo hulpeloos bent. Gil maar, kerm maar - uiteindelijk zul je berusten in jouw zelfverkozen lot en je geheel overgeven aan mij, de Meesteres. Want wat er met jou gebeuren zal, bepaal ik nog altijd binnen jouw harde grenzen. Of durf je voor carte blanche te gaan?

Folie bondage

Heb je eigenlijk al eens ervaren hoe het is om strak in de zwarte folie ingewikkeld te zijn? Van kop tot teen, met alleen wat ruimte om adem te kunnen halen? Je verdwijnt langzaam in het grote niets, je doet er niet meer toe en en dat is, gek genoeg misschien, toch juist waar jij zo lekker rustig van wordt. Ik heb geen kind meer aan je zo en als eerste ga ik eens lekker genieten van mijn koffie. Zwart, heet en sterk - weet je nog? Totdat mijn kriebels ook weer komen opzetten en ik dit kadootje eens op speciale wijze en heel langzaam ga uitpakken. Kleine stukjes folie haal ik weg met mijn scherpe nagels of misschien wel mijn mes. Zo'n klein stukje bij jouw tepels bijvoorbeeld, zodat ze mooi eruit priemen en zich vanzelf al aanbieden voor een kleine tepelmarteling. Wat denk je dat er kan gebeuren wanneer ik wat folie weg haal bij jouw kroonjuwelen? Lig je wel stil, want anders raak ik misschien wel iets tijdens het wegsnijden van de folie. Ook hier komt jouw pik als vanzelf al tevoorschijn, zichzelf aanbiedend voor.. Ja, voor wat eigenlijk?

Maar mocht ik toch nog langer zin hebben in koffie of iets anders, dan lig je gewoon langer in de zwarte, allesverhullende folie. En spelen zich de meest vreselijke of geile acties af in jouw hoofd, maak jij jezelf gek van verlangen. Of wie weet berust je nu ook en beleef je een harde reset in jouw hoofd.

Kom je even jouw touwtjes uit proberen?

 

Meesteres Den Haag bondage ballbusting BDSM SM slaaf touw leer folie
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English