Beginner of onervaren in SM:

Soms vraagt men mij: "Meesteres Kate, speelt U alleen maar met 'gevorderden' "?
Men denkt dan alleen maar zichzelf te mogen aanbieden wanneer er een pak ervaring wordt meegenomen en wanneer men op de hoogte is van alle ins en outs in BDSM of extreem wil.

Ik speel graag met een beginner.

Gelukkig kan ik diegenen die hier bang voor zijn geruststellen:
Nee, ik speel zeker niet alleen met gevorderden. Ik speel ook heel graag met ontdekkenden, beginners, groentjes, leken of hoe je het ook noemen wilt. Iedereen moet tenslotte een keer ergens beginnen,

Ook ik ben ooit begonnen.

ikzelf heb ook ooit als leek aan de kant staan kijken naar een spel tussen gevorderden en genoot hiervan en durfde een hele tijd de stap zelf nog niet te nemen.

Maar goed, zoals deze site daarvan getuige is, ben ik uiteindelijk wel begonnen en zie mijzelf nog lerend hierin en ontdekkend. Kun je nagaan :-)

Ik speel graag met slaven (of slavinnen en zelfs stellen) die alleen maar van soft SM houden zoals bijvoorbeeld onderdanig en gedienstig zijn, geile spelletjes en opdrachten, exhibitionisme, lichte spanking, vastbinden, blinddoeken en zo zijn er nog wel meer spannende dingen te melden.

De eerste spel stappen zijn mooi.

Prachtig vind ik het wanneer iemand met veel interesse, maar weinig of geen ervaring bij mij komt en na de sessie helemaal vrolijk en opgeladen de deur uit gaat. Vast van plan het zeker niet bij die ene keer te laten, maar verder te gaan op het pad van zijn/haar nieuw ontdekte verlangens.

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English