Jij als gebruiksslaaf voor Meesteres Kate :

Raap de post op! Hier is de keuken en begin vast met koffie zetten. Oh, verwissel meteen de vuilniszak even en doe een nieuwe in de bak.
Was en droog de kopjes even, vouw de was op en haal het gewassen touw meteen ook uit de knoop.

Nu snel naar de badkamer om je te douchen en de juiste outfit aan te trekken, we hebben nog meer te doen vandaag.

Meesteres Kate wil eerst koffie.

Is de koffie klaar? Mooi zo, ik drink de mijne zwart, heet en sterk en jij mag voor jezelf ook wel wat inschenken.
Hou mijn asbak meteen even vast want ik heb trek in een sigaret en ik ga dat niet allemaal zelf vasthouden.

Nu aandacht voor de voeten van de Meesteres.

Ik weet nog niet welke schoenen of laarzen ik zo aantrek dus haal alles maar even uit mijn kast en oh, ik zie dat ze nog wel een poetsbeurt kunnen gebruiken. Toe maar, laat ze glimmen en maak mij blij.
Met jouw tong of een doekje, I don't care. Schoon moeten ze zijn dus aan het werk!

Ik zie dat mijn teennagels nog niet gelakt zijn dus wees eens behulpzaam en doe dat even. Wel netjes he? Graag met het puntje van jouw tong tussen de lippen gestoken, zo ziet het er wat echter uit.

Is de lak al droog? Mooi! Pak mijn nieuwe kousen even en trek ze heeeeel voorzichtig bij mij aan. Denk erom, geen ladders of ophaaltjes erin maken want mijn cane is dichtbij en heeft er zin in.
Kun je geen tijdelijke sporen hebben, zeg je? Nou, er zijn plekjes op jouw lijf die dan net zo geschikt zijn voor een fikse straf.

Wat trek ik aan vandaag?

Nu wil ik graag even kijken welke schoenen of laarzen het worden vandaag dus laat mij alles maar eens passen. Wat? Mijn jarretel is los geschoten? Schiet eens op en maak vast, waar wacht je nog op?
Ik wil alles graag goed kunnen bekijken in de spiegel dus hou deze maar voor mij op.
Volg mij even met spiegel naar de andere kamer, daar is het licht net wat beter.
Alhoewel, loop even mee naar de tuin. Het licht daar zal nog beter zijn.
Of toch weer binnen? Waar blijf je nou? Opschieten, slaaf!!

Mijn koffie is op, staat er nog geen nieuwe? Oh, je was net de handlotion aan het pakken? Prima, wat een goed idee van je. Wrijf de lotion maar lekker in en masseer mijn handen. Heerlijk!

Meesteres Kate heeft ineens zin in winkelen

Weet je, ik wil weer eens nieuwe lingerie kopen en we gaan dus zo naar buiten. Rijg mijn corset eens goed in en trek het op de juiste wijze aan. Pak mijn tas en jas ook maar en draag jij mijn paraplu. De rode graag! Alhoewel, neem de zwarte en panterprint ook maar mee dan heb ik tenminste een keuze wanneer het zou gaan regenen.

Rij de auto maar voor en zorg ervoor dat deze schoon en opgeruimd is. Je wil mij toch niet in een rijdende vuilnisbak vervoeren, he? Ja, ik weet dat de winkels vlakbij zijn maar waarom zou ik dat stukje lopen als ik jou bij mij heb? Je wil toch graag dienstbaar zijn? Al mijn noden vervullen?

Goh, wat een prachtige bh is dit, ik ga even passen en jij wacht buiten het hokje. Alhoewel, steek jouw handen eens door het gordijn, ik krijg de haakjes niet zelf dicht. Niet kijken, he?
Reken jij even af, slaaf? Met een beetje mazzel heb jij daar toch ook plezier van? Je wil mij toch zien genieten? Nou dan! En doe dat bijpassende satijnen slipje er ook bij.

Een lekker geurtje voor de Meesteres.

Nu wil ik nog even langs de parfumerie, kom! Draag jij de tasjes? En de parapluutjes, he? Alledrie!
Kom eens hier met jouw nek, dan spuit ik de luchtjes eerst op jou zodat ik goed kan ruiken of ik ze lekker vind. Ja, dat ga ik niet meteen op mijzelf doen hoor, daar heb ik jou toch voor?
O, nu ruik jij naar damesluchtjes? Tja, pech voor jou!
Yves St Laurent heeft een heerlijk parfum, Poison. Reken jij die even af? En vraag meteen even naar de bodylotion ervan, ik wil daar straks mee ingewreven worden na mijn bad.
En je raadt het al wie mijn bad mag klaarmaken..

Ga je mee?

  • gebruiks slaaf Mrs Kate House of SubMission  Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English