Sounds:

Sounds of dilatoren zijn lange gladde staafjes die in de medische wereld gebruikt worden om een te nauwe doorgang in het lichaam op te rekken. Je kan hierbij denken aan de urinebuis. Natuurlijk is het heel spannend om hiermee te spelen in een SM spel.
Dilatoren of sounds heb ik in diverse maten en het leuke van een set is dat je de sounds kan gebruiken vanaf een dunne staaf tot een dikke. Hoe ver kan jij gaan? Ook de variant met vibratie is spannend om mee te spelen. Na het inbrengen kan de sound aangezet worden en vibreert door je hele plasbuis heen.

Meesteres Kate gaat jou testen.

Je ligt daar, naakt en vastgebonden, en in het begin zal ik je zeker een blinddoek voor doen - je houdt toch wel van wat spanning?
Je hoort allerlei geluiden om je heen en vraagt je af wat er gaat gebeuren en hoe dit zal voelen. Jouw pik wederom als mijn speeltje.

De Meesteres vind alleen de voorbereing al leuk.

Uiteraard geniet ik al van de voorbereiding hiervan. Immers, met latex handschoentjes aan zal ik eerst de sound ontsmetten met alcohol. Ruik je het al? Doet dit je denken aan de klinische omgeving van een ziekenhuis en loopt daardoor de spanning flink op?
Of kun je meteen schakelen en roept het alleen maar een geile spanning op wat zich meteen vertaalt naar een erectie?

De Meesteres gaat beginnen.

Goed, de sound heb ik dus eerst ontsmet en ligt nu in een metalen bakje te wachten (uiteraard ook geheel schoon). Een toefje speciaal glijmiddel breng ik nu aan op de ingang van jouw plasbuis en heel even schrik je misschien van dit gevoel. Of is het jouw startsein om te gaan genieten en ondergaan?

Langzaam zet ik de sound recht op jouw pik en laat de zwaartekracht haar werk doen. Ik duw niet, ik push niet maar aanschouw hetgeen wat er voor mijn ogen gebeurt. De sound glijdt langzaam jouw plasbuis in en wanneer nodig hou ik deze tegen wanneer het te snel of te diep gaat.

Ik hoor je zuchten, misschien wel kreunen en een enkeling piept misschien angstig.
Heerlijk! Doe dat nog eens?
Langzaam beweeg ik de sound weer omhoog en laat deze vervolgens weer zakken, jouw plasbuis in.
Door deze op en neergaande beweging wordt jij geneukt in jouw eigen pik - hoe spannend en lekker is dat?

Wat is jouw maat?

Aangezien de sounds er in diverse maten zijn, zal ik ze ook allemaal gebruiken. Zolang dit mogelijk is natuurlijk, afhankelijk van wat jouw plasbuis hebben kan.
Iedere nieuwe sound die in jouw plasbuis verdwijnt zal ik eerst ontsmetten, dat is iets waar jij op mag rekenen.

De vibrerende variant is een hemelse belevenis op zich, hoe lang kun jij jouw orgasme nog tegenhouden? Of zou het nog spannender (en lekkerder) voelen wanneer ik de terminator erop los laat?

Weet je wat? Kom het zelf maar eens ervaren. Maar wees gewaarschuwd: verslavend is dit gevoel absoluut.
Is het niet lichamelijk, dan is het wel geestelijk. Want hoeveel overgave heb jij hiervoor nodig om dit te ondergaan?

  • <Sound, dilator, Meesteres Kate
  • <Sound, dilator, Meesteres Kate
  • <Sound, dilator, Meesteres Kate
  • <Sound, dilator, Meesteres Kate
  • <Sound, dilator, Meesteres Kate
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English