Een fijne nacht, slaaf (Deel 8)

 

Dit meent ze niet, toch? Dit moet wel een vette mindfuck zijn, dat kan niet anders.
Vol ongeloof kijk ik Hare Vunzigheid aan en hoor mijzelf stamelen dat dit niet waar kan zijn. Niemand doet zoiets toch? Nee toch?

"Ik had niet verwacht dat je het werkelijk zou oplikken, je bent nog sletteriger dan ik dacht, haha! Nou, dat wordt wat de komende laatste uren! Smaakte het lekker eigenlijk?"

......'dat wordt wat de komende uren'...... Haar woorden herhalen zich keer op keer in mijn hoofd en ik besef mij nu dat ik mijzelf overschat heb. Waar ik riep dat Ze ALLES met mij kon doen, weet ik nu dat ik dat helemaal niet kan.
Met die oudere dames net was natuurlijk ook wel geil en zo, maar zou ik ook werkelijk verder gaan? Wie weet wat Ze er nog meer bij haalt vannacht, misschien nog wel een paar oudere mannen? Een motorclub?
Moet ik nog meer sperma slikken, vers of bevroren, opgedroogd of tot balletjes gerold?
Moet ik nog naar de snackbar in een latex catsuit of een tutu voor een paar kroketten of broodjes? Krijg ik nog ettelijke zweepslagen die echt pijn doen? Of, erger nog, gaat Ze de cane hanteren?

Wanneer ik filmpjes bekijk op internet waarin strenge Meesteressen hun slaven met canes bewerken wens ik mijzelf altijd op die plek. Waar slaven ruw in hun kont geneukt worden door een Meesteres met een voorbinddildo, voel ik mijzelf al amechtig worden van pure geilheid.
Vernedering, aanbidding, pijn, opsluiting en nog veel meer: ik wil het wel maar alleen wanneer het ervoor zorgt dat ik geil ben en aan mijn trekken kom.

Of Ze echt datgene gaat doen wat nu in mijn hoofd zit, weet ik niet maar ik acht Haar er wel toe in staat. Volgens velen een echte Meesteres die menig slaaf aan Haar voeten heeft en die ook werkelijk alles voor Haar doen. Een Meesteres die Haar sporen ook echt heeft verdiend maar kan IK dat allemaal wel aan?

Nee, ik kan het niet. Ik maak het niet waar, dat besef ik nu. Die komende uren ga ik niet doorstaan, want wat Zij nog van plan is met mij en Haar companen, trek ik niet. Ik ben bang voor Haar bijna grenzeloze creativiteit, Haar lef en Haar doortastendheid.

"Genade Meesteres! Ik vraag U om genade, ik kan het niet meer. Ik kan U niet dienen tijdens deze nacht zoals U van mij verlangt"

Het is even stil. Ze kijkt mij doordringend aan en vraagt of ik het zeker weet. Of ik werkelijk het pand wil verlaten en mijzelf de resterende uren wil ontzeggen. Of ik wel besef wat ik hiermee misloop.

Ik zie bejaardensex, spuitende spermafonteinen, vernedering tussen de kroketten, opsluiting tussen de insecten in de tuin en allerlei krankzinnige scenario's voor mij. "Ja Meesteres, ik weet het zeker!"

In de douche kleed ik mij aan nadat ik mij heb afgedroogd en het sleuteltje uit mijn sok heb gehaald. Wat ik zag in de spiegel deed mij schrikken: builen en schrammen, een opgezwollen neus en dikke lip, mijn gehavend en pijnlijk lijf en realiseer mij dat ik dit mijzelf heb aangedaan. Ze heeft mij immers nog amper aangeraakt. Maar ik weet waar Zij toe in staat is en ik kan het gewoon echt niet waarmaken.

Ik heb weer iets geleerd over mijzelf, namelijk dat 'U mag alles met mij doen, Meesteres' best geil klinkt maar voor weinigen echt haalbaar is. Ook voor mij niet dus.

Nog een keer kijk ik achterom de studio in nadat ik Haar en de dames respectvol heb bedankt en gedag heb gezegd. Hier eindigt dan mijn avontuur, waarvan ik hoopte dat ik een lange neus zou kunnen trekken naar Haar. Dat ik niet in Haar mindfucks zou trappen, dat ik alles zou doorzien en ik ook geen genade zou vragen.

Net voordat ik de deur wil openen om naar buiten te stappen, gaat de bel. Automatisch open ik deze dan ook maar en ik schrik een beetje wanneer er een groepje bloedmooie vrouwen voor de deur staat. Laag uitgesneden jurkjes, oneindig lange benen in kousen gehuld, torenhoge hakken, verleidelijke lippen, uitdagende ogen en....ze kijken mij allemaal aan alsof ze mij meteen willen verslinden. Ik voel Pikkemans meteen in de houding springen.

"Opzij Sjaak! Laat de dames maar even passeren zodat je kunt zien wat je allemaal misloopt. Ik had mijzelf voorgenomen dat, wanneer je de eerste uren van deze Nachtsessie zou halen, je een klein geilzellig (!) onderonsje zou mogen beleven met deze stoeipoezen. Maar ja, je hebt genade gevraagd, he?

Doe je de deur goed achter je dicht?"

 

Einde:

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English