Een fijne nacht, slaaf(Deel 3)

 

Het smaakt zoet en een beetje wee, ughhhh. Wat is dit? Getver, nu zou ik zeker mijn mond willen spoelen om van dit smaakje af te komen.

Er moet toch iets zijn in deze kamer wat echt te drinken is? Of..zal ik Haar toch maar even roepen zodat Ze mij iets te drinken kan brengen? Zou Ze dit als een genadewoord zien? Nee toch. Vast niet. Toch?

Ik wacht nog maar even, ik kan dit! Ik zal Haar eens een poepie laten ruiken en al die wannabe-slaven achter mij laten. Dat Zij na afloop zegt dat ik de meest geweldige slaaf ben die Zij ooit heeft meegemaakt. Of ik Haar priveslaaf wil worden, Haar 24/7 slaaf met collar en al. Zo eentje die met een brandmerk op z'n reet door het leven gaat, die Haar prive lik- en neukslaaf is, waar Ze verlangend en nat op ligt te wachten wanneer Ze heet is.
Die het zaad uit Haar kut mag likken wanneer Ze door iemand anders is volgespoten.
Ohhh, geil zeg! Pikkemans wordt meteen weer wakker, haha. Ik zou er nu graag even een slinger aan geven en lekker spuiten. Desnoods drink ik het meteen op, zo kan ik van die vieze smaak afkomen en meteen mijn keel smeren.

Hee, dat zou wat kunnen zijn: misschien was dat vreemde vocht van daarnet wel uit een glaasje wat er stond. Ik stootte het om dus moet dat glaasje ergens zijn natuurlijk. Als ik nu even door de knietjes ga en voorzichtig de vloer af ga met mijn hand, kan ik het misschien wel vinden en vullen. Geil idee eigenlijk wel, mijn collega's zouden eens moeten weten wat ik allemaal doe en doorsta. Hahaha, die sukkels hebben geen idee en zouden het ook niet durven.

"Meesteres, ik ben die-en-die en U mag ALLES met mij doen!" Ze zouden het zeggen maar niet beseffen wat dat allemaal zou kunnen betekenen. Bij het eerste zouden ze al gillend naar buiten rennen.

Nou, lastig zoeken zo op de grond in het donker. En laat ik nou oppassen met die tafel anders heb ik er straks nog meer pijn en ellende bij. Volgens mij moet het hier ergens gevallen zij.... Oh fuck, ik voel wat!!
Rolt het nog weg ook, shit! Oh, hier is het. Volgens mij een plastic glaasje. Ja!! Dat is het! Oh, wat ben ik slim!
Haha, bitch! Eat your heart out! Ik laat mij niet tegenhouden, ik verzorg mijn eigen drinken wel, daar heb ik jou niet voor nodig.
Alleen, hoe vul ik het nou zonder ernaast te spuiten? Gewoon maar op de grond zetten dan en op hoop van zegen geknield erboven klaarkomen en volspuiten.

Geile gedachten, Sjaak! Denk aan supergeile dingen, je moet klaarkomen daardoor want ik kan er niet met mijn handen bij om te rukken. Tjee, hoe creatief moet een man zijn om aan een slokkie te komen!
Ze staat wijdbeens boven mij en ik lig naakt en met een grote stijve paal op mijn rug en kan zo haar blote kut in kijken. Ze kijkt naar beneden, Haar rode haar valt over Haar volle tieten en Ze heeft zo'n geil lachje waar ik nog hitsiger van wordt.
"Ik moet plassen, Sjaak! Doe je mond eens open zodat ik Mij kan legen boven je!"
Ze trekt Haar kut open, ik zie Haar wat persen en een goudgele straal komt er meteen uit en klettert in mijn gezicht. Ik open mijn mond en ik drink grote slokken van Haar champagne weg. Het smaakt verrukkelijk geil en ik krijg er geen genoeg van.
Nu laat Ze zich wijdbeens zakken en komt met die natte kut op mij zitten. "Droog likken, Sjaak!"

God, ik geloof dat ik klaar ga komen! Ohhh, ik voel van alles komen nu, oh, wat geil! Lekker likken aan die kut! Oh ja, Meesteres, kom maar lekker met die natte kut op mijn gezicht zitten. Ik lik je wel droog en daarna weer nat.
Shit, wat geil dit! Het kooitje knelt als een malle, maar houdt niets meer tegen merk ik. Ik pis nu zelf, o ja..ik pis! Oh, wat een geil gevoel. En ik kom klaar ook! Ik. Kom. Nu!!!

Fuck!! Het is hier zeiknat. Ik zit gewoon in een plas hier op de grond. Waar is het glas en heb ik het kunnen vullen? Ik ben gewoon vergeten te richten, waar is mijn sperma. Ik heb dorst en nu helemaal na dat klaarkomen.
Ach wat, niemand die het ziet...ik lik mijn eigen pis wel van de grond. Homemade is the best tenslotte. Even voorzichtig op mijn buik gaan liggen zodat ik er goed bij kan.
Brrr...dat voelt wel ff vreemd om in mijn eigen pis te liggen en het is ook zoveel! Maar het lucht wel op zeg! Mijn blaas kan er weer even tegenaan.
Ben ook blij dat niemand het ziet dat ik mijn eigen pis op lik hier. Knap vernederend wel, maar ja..wat moet ik anders?

Hee, hoor ik de deurbel nou? Even wachten...misschien gaat ie nog een keer.
Shit ja, de deurbel gaat maar ik hoor Haar niet naar de deur lopen. Vreemd..
Nou, nou...drie keer achter elkaar gaat de bel nu. Is er ergens brand of zo?

 

Wordt vervolgd:

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English