Zwepen:

  • <Slaan  zweepzwepen whip Mrs Kate House of SubMission Den Haag
  • <Slaan  zweepzwepen whip Mrs Kate House of SubMission Den Haag

Zwepen zijn er in vele kleuren, materialen en lengten. Lange, dunne rubberen strengen of dikke, brede leren strengen en alles wat daar tussen in zit. Cat o' nine tails, floggers, streelzweepjes, strafzwepen, rijzwepen, dressuurzwepen, snaketails, bullwhips en dan noem ik vast nog niet alles. Zalig om met een dikke suedezweep een flinke warming-up te geven en de huid lekker te laten doorbloeden, klaar te maken voor het echte werk. De dikke, zware klappen te horen (het geluid is hierbij vaak indrukwekkender dan de pijn die deze zweep geeft), de onderdanige te horen kreunen en steunen onder het gewicht ervan.
Daarna een vileine, dunne zweep om de ander te laten dansen en springen, sputteren en mopperen, alles om maar te proberen deze zweep te ontwijken. Daarbij is het ook nog een heel verschil of de onderdanige los staat en en met zwepen wordt geslagen, of dat hij/zij vastgebonden is en niet anders kan doen dan ondergaan en lijden. Geloof mij wanneer ik vertel dat er dan een groot verschil is in de beleving, uitwerking en overgave van de persoon.
Geconcentreerd en beheerst slaan met een snaketail of bullwhip en welke kick het geeft wanneer elke slag hiervan op die plek belandt die ik ook echt wilde raken. Ik kan er zelf aardig opgewonden van raken en het geeft een geweldig gevoel van macht om bv als lastig en moeilijk bekend staande zwepen goed te kunnen beheersen.
Word jij ook een liefhebber?

 

Share on Facebook
Tweet
Share on Google+
Publish on WordPress

Mail Meesteres Kate Den Haag

Telefoon: (+31) 06 522 075 13

Telefoon: (+31) 070 225 00 23

Adres:Thomsonlaan 109a 2565 HZ Den Haag

Vergunningnummer: BTW 00110SEB20

Verslag van slavin Cassie


Last update
feb 2024

Increase your website traffic
        with Attracta.com