Open Huis

Op 17 oktober 2012 organiseer ik, samen met meesteres Illucia, wederom 'open huis' van 17.00 tot ongeveer 21.00 uur in Studio Chelsea te Rotterdam, Pleinweg 86a.

Altijd al eens een SM-studio van binnen willen zien?
Alle hoekjes en gaatjes bekijken, de sfeer proeven, een rondleiding krijgen van de Meesteressen met een drankje in je hand?
Stel je vragen, bekijk de studio eens en kijk of wij nou wel zo eng zijn.

Wij zetten onze deur dus open...
Zonder enige verplichting of kosten kun je binnen stappen, genieten van de sfeer en alle attributen (alleen met de oogjes, he?) en eindelijk eens deze kleine stap maken.

Aanwezig zullen zijn Meesteres Kate en Meesteres Illucia, evenals wat slaven om jullie van een drankje te voorzien, het toilet te wijzen (voor de nerveuze plasjes) en jullie uiteindelijk weer uit te laten.

Hangen er echt takels? Is er een kruis waaraan je vastgebonden kunt worden? Wat bedoelen jullie met 'een rondje van het huis'? Waar gebruiken jullie een kooi nu echt voor? Hoe voelt latex?
Is travestie gek of gewoon geweldig? Zijn er maskers en boeien? Hebben jullie nu echt zoveel zwepen?
Kun je ook alleen maar informatie vragen als je nog niet verder durft? En is het mogelijk om met een Meesteres ook een gewoon gesprek te voeren? Moet je nu meteen op je knieen zodra je binnenstapt?

Zomaar wat vragen die onze gasten zich weleens van tevoren afvragen. Voor sommigen is de drempel best groot en dat kan grotendeels te maken hebben met het onbekend zijn over de mogelijkheden en gang van zaken in een Studio.
Daarom dus deze mogelijkheid om je vragen te stellen en op je 'gemak' rond te kijken bij ons.
Wij hebben tenslotte niets te verbergen, hooguit veel te bieden.

Mannen, vrouwen maar ook stellen zijn welkom om een kijkje te nemen, mits minimaal 21 jaar en in het bezit van een open mind en respectvol gedrag tegenover andere aanwezigen.
Wil je met een groepje komen, stuur ons dan eerst een berichtje via de mail hier op Fetlife of via onze websites www.mrskate.nl en www.mrsillucia.com.

Deze avond is alleen toegankelijk voor diegenen die nog NIET eerder in de Studio zijn geweest. Het is dus zeker GEEN gelegenheid om eens gezellig 'bij te kletsen' met ons of anderen.

Voor meer info of vragen mag je kontakt met mij opnemen. Zie voor telefoon nummer onder het menu "Afspreken"

 

Terug

 

 

 

<
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English