Nieuws

Vrijdagavond 3 juni 2011: Having dinner while meeting the Mistresses

Goed, dit is totaal iets anders dan anders. Maar dat ben je misschien al gewend van ons, Mrs Illucia en Mrs Kate, dat wij de dingen graag op een andere manier doen.
Lees maar goed en probeer je te verplaatsen in het geheel.

TV of TS/TG, je bent ermee bezig sinds kort of misschien al langere tijd. Je hebt soms het verlangen om dit wat publiekelijker te uiten en delen, maar ja...waar doe je dat zomaar? En...met wie?
Je zou graag eens uit eten gaan in een restaurant, lonken naar de ober en ongegeneerd op het damestoilet plassen waar jij tenslotte ook een plek verdient. Je wilt ervaringen uitwisselen, tips delen en elkaar bekijken.
Dit terwijl je heerlijk zit te eten en drinken, jouw lippenstift op het glas achterlatend en even je kousen ophaalt onder tafel. Of misschien juist even je hoge hakken wilt uitschoppen en lekker je voeten door een andere spannende dame wilt laten masseren.
Maar ja...in je eentje doe je dat niet zo snel. En zeker niet zomaar in een restaurant waar allemaal andere mensen zitten. Hier moet je vaak rekening mee houden, want...de gevestigde orde zou zich eens kunnen ergeren?
Er zitten bijvoorbeeld kinderen bij, dus je moet je inhouden maar je wilt nu eenmaal zo graag zoiets een keer doen.

Wij zijn voornemens om op vrijdagavond 3 juni a.s. een meeting te organiseren die om 19:00 uur begint in Studio Chelsea te Rotterdam. Hier komen wij bijeen om in besloten sfeer van kleding te wisselen, make-up aan te brengen om vervolgens per luxe vervoer naar een bijzonder restaurant in Rotterdam te gaan.
Daar aangekomen beginnen we onze heerlijke avond met een glaasje champagne en kunnen we elkaar bewonderen in gepaste sfeer en entourage. De prima keuken zorgt ervoor dat de inwendige mens niets tekort komt en drankjes zijn hierbij inbegrepen.
Onnodig om te zeggen dat overmatig drankgebruik natuurlijk niet op prijs wordt gesteld door de Meesteressen.

Uiteraard wordt het door de Meesteressen zeer op prijs gesteld indien je op gepaste wijze gekleed bent, maar ook dat je je weet te gedragen in een publiekelijke ruimte.

Na afloop van de avond gaan we met ons vervoer gezamenlijk weer terug naar de Studio, alwaar een ieder zich weer kan omkleden en uiteindelijk huiswaarts gaan.

Wij starten om 19.00 uur in Studio Chelsea en duurt tot ongeveer 23.00 uur.
Kosten van deze avond?
200 euro inclusief buffet, drankjes en vervoer. Aanmelden verplicht uiteraard.


Voor meer info of vragen mag je kontakt met mij opnemen. Zie voor telefoon nummer onder het menu "Afspreken"

 

Terug

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English