Nieuws

 

Op woensdag avond 11 mei 2011 organiseer ik, samen met meesteres Illucia weer de populaire slavengangbang in studio Chelsea.


Je bent welkom vanaf 19.30 uur en de kosten bedragen 150 euro p.p en 5 euro apart te betalen voor het gebruik van de wellustige en beschikbare slavin.

Bij binnenkomst heb je met een van de Meesteressen een intakegesprek waarin absolute grenzen aangegeven kunnen worden en daarna krijg je de opdracht uit te kleden, te douchen en gereed te zijn wanneer de slavin binnen gebracht wordt.
Want....

"ik zat geheel naakt op de grond te wachten tussen alle andere slaven. We keken elkaar een beetje schuchter en verlegen aan, opgewonden tot en met en afwachtend tot de Meesteressen het sein gaven om de avond te laten beginnen. Kaarsen brandden, de muziek was duister en meeslepend en de deur ging open.
Een hooggehakte voet werd om de deur gestoken, een hand met roodgelakte nagels werd aangepakt door een van de Meesteressen. Dit om de slavin van die avond naar binnen te halen en voor te stellen aan ons, hongerige slaven...."

Wil je ook meedoen aan een zinderende avond waarbij de slavin voor een ieder te gebruiken is? Lijkt het jou wat om haar mond voor allerlei doeleinde te gebruiken? Haar zachte handen om jouw ballen te voelen? Haar hete tong over jouw tepels te voelen?
Maar natuurlijk ook dat jij met beide handen haar volle borsten mag betasten en haar uitnodigende honger naar lust mag stillen.
Uiteraard dien je de regels en opdrachten van de Meesteressen op te volgen, maar hoe beter jij je best hierin doet, hoe meer vrijheid je krijgt met de slavin. Dat spreekt voor zich...

Maximaal aantal deelnemers hebben wij dit keer gesteld op 6 personen. De laatste keer hebben wij onze slavin namelijk twee dagen niet meer kunnen gebruiken vanwege het wellustig geweld wat haar was overkomen :-)
Aanmelden verplicht.

Voor meer info of vragen mag je kontakt met mij opnemen. Zie voor telefoon nummer onder het menu "Afspreken"

 

Terug

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English