Travestie

Op 6 april 2011 organiseer ik, samen met meesteres Illucia een travestieavond in Studio Chelsea te Rotterdam.

Ben je beginnend met travestie? Wat voor kleur pruik staat je? Hoe moet je jouw make-up aanbrengen? Wat voor bh is het beste, kousen of panties dragen? Op wat voor hakken loop jij het beste? Scheren, waar? Hoe breng je nagellak het beste aan? Hoe dien je te lopen/bewegen op hoge hakken? Zitten met je benen over elkaar of wijd uiteen?
Kortom: alle belangrijke ingredienten om tot een goeduitziende en aantrekkelijke travestiet te komen, zitten in deze avond begrepen. Natuurlijk kun je ook anderen ontmoeten op deze avond, tips uitwisselen of elkaar lekker de ogen uitsteken.

Wij, Meesteres Illucia en Meesteres Kate, organiseren deze avond graag omdat hier veel vraag naar bleek te zijn. Dus hebben wij besloten om een ieder die nieuwsgierig is naar travestie of er al mee bezig is, maar nog niet goed weet hoe en wat, welkom te heten in Studio Chelsea te Rotterdam. Je mag uiteraard jouw eigen kleding, make-up, pruik of wat dan ook meebrengen, maar je mag ook alle benodigdheden hiervoor gebruiken die in de Studio in ruime mate aanwezig zijn.

Ontmoet ons en ontmoet elkaar, wie weet ontmoet je ook je andere ik.

Wanneer? 6 april dus, vanaf 19.30 uur ben je welkom en we sluiten de avond om ongeveer 22.30 uur af met een laatste drankje. Hapjes en drankjes zijn inbegrepen evenals gebruik van douche en misschien de hoge hakken en spannende kleding in de Studio. Kosten 150,00 euro. Aanmelden van tevoren verplicht..

Voor meer info of vragen mag je kontakt met mij opnemen. Zie voor telefoon nummer onder het menu "Afspreken"

 

Terug

Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English