Meesteres Den Haag, de strikte en strenge klassieke Meesteres Kate uit Nederland

Maak kennis met mij, SM Meesteres Kate uit 's-Gravenhage, een roodharige, vurige en pittige klassieke Meesteres.

Klassieke SM (sommigen noemen het 'old school' of traditioneel) betekent voor mij

  • dat het machtsverschil tussen mij en jou duidelijk is.
  • dat ik niet van rol verander want SM is voor mij geen rol.
  • dat ik geen sex met jou heb.
  • dat ik geen scenario van jou naspeel.
  • dat ik, binnen jouw echt harde grenzen, de sessie zelf invul.
  • dat jij geen alcohol, poppers, pillen of welke geestverruimende middelen dan ook gebruikt.
  • dat ik met gepast respect benadert wil worden.

Ik vind het heerlijk om met BDSM bezig te zijn en de ander ook te zien genieten. SM is voor mij het spelen met macht en machtsuitwisseling. Dat dit af en toe nèt op het randje kan zijn, maakt het voor mij nòg spannender en valt dan soms onder een heftige sessie.

Ik speel in SM studio House of Submission in Den Haag niet alleen met onderdanige mannen, maar ook vrouwen. Uiteraard ontvang ik ook graag stellen waarvan één of beiden onderdanig zijn en help ze indien nodig graag op weg in deze spannende wereld.

Ik kan er oprecht van genieten om iemand te vernederen, op het verkeerde been te zetten, toe/uit te lachen, uit te dagen, te plagen, pijn te doen, te martelen, te spanken, iemands grenzen te verkennen (en de mijne soms ook nog), vast te zetten, in het gezicht te spugen, machteloos te maken, opdrachten te geven, publiekelijk te spelen, ponyplay maar ook doggyplay uit te voeren, voorbinders te gebruiken (yammie), mij te laten verzorgen door een slaaf, uit winkelen te gaan of uit eten. Maar ook rollenspel, een slaaf te transformeren in een hoer, te gebruiken als een slet, een slaaf onder te plassen of hem op te sluiten. Mijn laarzen te laten poetsen, mijn nagels te laten lakken en een slaaf als voetveeg te gebruiken.

Wat tijdens een sm-sessie kan gebeuren hangt ook af van de interactie die er tussen Meesteres en slaaf/slavin is. Hou jij van uitdagen? Dat mag, zolang jij dan ook de eventuele consequenties hiervan draagt.

N.B. Uiteraard ben je ook als beginner of licht gevorderde van harte welkom. Ik kan zelf veel plezier beleven wanneer ik zie hoe een slaaf of slavin geniet van zijn of haar eerste ervaring bij mij. Dat plezier gun jij mij toch ook zeker?

 begroet BDSM Mrs Kate SM studio House of SubMission Den Haag
Meesteres Kate Den Haag Nederland

SM is maatwerk

Meesteres Kate Den Haag Nederlands Meesteres Kate Den Haag English