Mrs Kate House of SubMission Den Haag

Meesteres Kate Den Haag
SM studio House of SubMission

Maak kennis met mij, Meesteres Kate, een roodharige, vurige en pittige Meesteres.

Ik vind het heerlijk om met BDSM bezig te zijn en de ander ook te zien genieten. BDSM is voor mij het spelen met een lijf en geest op een manier dat beiden zich er prettig bij voelen. Dat dit af en toe nt op het randje kan zijn, maakt het voor mij en de ander soms ng spannender en valt dan onder een heftige sessie.

Ik speel niet alleen met onderdanige mannen, maar ook vrouwen. Uiteraard ontvang ik ook graag stellen waarvan één of beiden onderdanig zijn en help ze indien nodig graag op weg in deze wondere en heerlijke wereld.

Ik kan er oprecht van genieten om iemand te vernederen, op het verkeerde been te zetten, te lachen, uit te dagen, te plagen, pijn te doen, te martelen, te spanken, iemands grenzen te verkennen (en de mijne soms ook nog), vast te zetten, in het gezicht te spugen, machteloos te houden, opdrachten te geven, publiekelijk te spelen, doggyplay te doen, voorbinders te gebruiken (yammie), mij te laten verzorgen door een slaaf, uit winkelen te gaan of uit eten. Maar ook een slaaf te transformeren in een hoer, te gebruiken als een slet, een slaaf onder te plassen of hem op te sluiten. Mijn laarzen te laten poetsen, mijn nagels te laten lakken en een slaaf als voetveeg te gebruiken.

N.B. Uiteraard ben je ook als onervaren beginner van harte welkom. Ik kan zelf heel veel plezier beleven als ik zie hoe een slaaf of slavin geniet van zijn of haar eerste ervaring..

Share on Facebook
Tweet
Share on Google+
Publish on WordPress

Mail Meesteres Kate Den Haag

Telefoon: (+31) 06 522 075 13

Telefoon: (+31) 070 225 00 23

Adres:Thomsonlaan 109 2565 HZ Den HAAG

Vergunningnummer: BWT 00110SEB20

Verslag van slavin Cassie


Last update
Mei 2021

Increase your website traffic
        with Attracta.com